ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εξαρθρώθηκε σπείρα Ρομά για τηλεφωνικές απάτες - Τους πρόδωσε η επίδειξη της λείας τους στα κοινωνικά δίκτυα
Φιάσκο ολκής: Ρώσοι φαρσέρ εξαπάτησαν τον σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Κ. Μητσοτάκη
«Κύκλωμα-μαμούθ» με 5.429 ψευδείς συνταγές στον ΕΟΠΥΥ - Υποψήφιος βουλευτής ανάμεσα στους εμπλεκόμενους
Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά στους πολίτες για το στεγαστικό πρόβλημα και τις προτάσεις της ΕΛΑΣ
Η πατρίς εν κινδύνω* από το «εκσυγχρονιστικό» δίκτυο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αντιμέτωπος με βαριά ποινή βρίσκεται ένας 18χρονος στη Βρετανία μετά την κατηγορία ότι σκότωσε και στην συνέχεια ασέλγησε στο πτώμα 19χρονης κοπέλας.
Θύτης και θύμα, ο Τζάσον Κόνροι και η Μελίσα Μάθισον έμεναν στην ίδια πολυκατοικία στο Μπρίστολ, και σύμφωνα με τις Αρχές ο Κόνροι επιτέθηκε στην άτυχη Μελίσα, την στραγγάλισε και μετά ασέλγησε. Στη συνέχεια, ο 19χρονος, ανέβηκε στο κτήριο και απειλούσε να αυτοκτονήσει, ωστόσο, η αστυνομία κατάφερε να τον συλλάβει και να τον φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης.
Στη δίκη που λαμβάνει χώρα αυτή τη περίοδο, οι καταγγελίες που έρχονται στο φως για το παρελθόν του δράστη σοκάρουν και δείχνουν έναν άνθρωπο ασταθή με τεράστια ψυχολογικά προβλήματα ίσως και με σχιζοφρένεια.
Σημειώνεται ότι ο φόνος έγινε τον Οκτώβριο του 2014.























































