ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Γερμανία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κολωνία, Τζιχαντιστές,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οχτώ νεαροί άνδρες εμφανίστηκαν την Τρίτη σε δικαστήριο της Κολωνίας στη Γερμανία κατηγορούμενοι ότι έκλεβαν εκκλησίες και σχολεία για να χρηματοδοτήσουν το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία.
Από τις εκκλησίες έπαιρναν τα παγκάρια, σταυρούς και ό,τι πολύτιμο αντικείμενο έβρισκαν, κυρίως εκκλησιαστικά είδη.
Από τα σχολεία έκλεβαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές και χρήματα. Τα κλοπιμαία πωλούνταν και τα χρήματα τα έστελναν στο Ισλαμικό Κράτος στη Συρία.
Τα μέτρα ασφαλείας ήταν ιδιαιτέρως υψηλά στο δικαστήριο που κατέφθασαν συνοδευόμενοι από αστυνομικούς.
Οι διαρρήξεις έγιναν μεταξύ των ετών 2011 – 2014 και η συνολική λεία τους υπολογίστηκε στα 19.000 ευρώ.
Ωστόσο, πόσα από αυτά τα χρήματα κατάφεραν να στείλουν στη Συρία παραμένει άγνωστο.
Αρχηγός της συμμορίας ήταν ένας Μαροκινός, ο οποίος είχε ανεβάσει και βίντεο στο YouTube με το οποίο ενθάρρυνε τους μουσουλμάνους να πολεμήσουν για το Ισλαμικό Κράτος.
Οι Αρχές της Γερμανίας θεωρούν ότι ο 26χρονος ταξίδεψε στη Συρία, όπου και εκπαιδεύτηκε σε στρατόπεδο των τζιχαντιστών, και στη συνέχεια επέστρεψε στη Γερμανία.























































