ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πραγματικό τσουνάμι προκάλεσε με την εμφάνιση της η πληθωρική Πρόεδρος της Κροατίας, Κολίντα Γκράμπαρ – Κιτάροβιτς, που πήγε στην παραλία φορώντας ένα άκρως αποκαλυπτικό μαγιό.
Η ξανθιά καλλονή, διαθέτει τρομερά προσόντα και θα σε κάνει να αλλάξει άποψη για τους πολιτικούς!
Για την πληρότητα του ρεπορτάζ να σας πούμε ότι η Κολίντα είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος στην ιστορία της χώρας.
Και ως Πρόεδρος της Κροατίας, είναι ο αρχηγός κράτους και ο ανώτερος αντιπρόσωπος της Δημοκρατίας της Κροατίας στη χώρα και στο εξωτερικό.
Παρότι κατέχει το υψηλότερο αξίωμα στη Δημοκρατία της Κροατίας, ωστόσο δεν είναι ο αρχηγός της εκτελεστικής εξουσίας.
Και αυτό γιατί το 2001 το κοινοβούλιο αναθεώρησε το σύνταγμα. Με τις συνταγματικές , ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν μπορεί να ανήκει σε κανένα πολιτικό κόμμα αφότου εκλεγεί στο ύπατο αξίωμα.




























































