Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επτά Γερμανοί έβαλαν φωτιά σε άστεγο στο Μετρό του Βερολίνου

Επτά Γερμανοί έβαλαν φωτιά  σε άστεγο στο Μετρό του Βερολίνου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άστεγοι, Γερμανία, Μετρό, Φωτιά,

Τις φωτογραφίες επτά υπόπτων για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστέγου στο σταθμό του μετρό, Schönleinstraße, στο Βερολίνο, έδωσε στη δημοσιότητα η γερμανική αστυνομία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, οι ύποπτοι έφυγαν από το σημείο με τρένο, αμέσως μετά το περιστατικό. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση ως απόπειρα ανθρωποκτονίας.

“Η δράση των νέων θεωρείται απόπειρα ανθρωποκτονίας”, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η αστυνομία πρόσθεσε ότι περαστικοί εντόπισαν τον άστεγο άντρας να καίγεται και γρήγορα έσβησαν τις φλόγες. Ένας οδηγός τρένου στο σταθμό έσπευσε να βοηθήσει. Ο “σαφώς σε κατάσταση μέθης” άστεγος επέζησε από την επίθεση χωρίς τραυματισμούς, ανακοίνωσε η αστυνομία.

“Η αναζήτηση των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη”

“Η αναζήτηση των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη”, ανακοίνωσε η αστυνομία, με τις αρχές τώρα να απευθύνονται στους ανθρώπους στο Βερολίνο για να βοηθήσουν στον εντοπισμό των επιτιθεμένων.

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα το μετρό στο Βερολίνο παραδοσιακά επιτρέπει στους άστεγους να περάσουν τη νύχτα μέσα σταθμούς όταν είναι κλειστά. Ο σταθμός ήταν ανοικτός όλο το εικοσιτετράωρο κατά τη στιγμή του συμβάντος, λόγω των εορτών των Χριστουγέννων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Άνγκελα Μέρκελ: Φταίμε όλοι για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Γερμανία: Νέοι με κατάθλιψη προτιμούν την Τεχνητή Νοημοσύνη αντί τους ειδικούς

Γερμανία: Το άκρως απόρρητο σχέδιο πολέμου κατά της Ρωσίας και η επιστροφή στον Ψυχρό Πόλεμο

Χονγκ Κονγκ: Τουλάχιστον 36 νεκροί και 279 αγνοούμενοι από φωτιά σε ουρανοξύστες (βίντεο)

Γερμανός ΥΠΕΞ: «Η όποια συμφωνία δεν θα πρέπει να παρακάμπτει τους Ευρωπαίους και τους Ουκρανούς»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr