Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τουρκάλα νοσοκόμα: Σιχάθηκα να περιθάλπω τζιχαντιστές

Τουρκάλα νοσοκόμα: Σιχάθηκα να περιθάλπω τζιχαντιστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια Τουρκάλα νοσοκόμα δήλωσε στις τουρκικές Αρχές και το Κοινοβούλιο ότι έχει σιχαθεί να περιθάλπει μέλη από την τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ISIS), σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Today’s Zaman. Η ίδια εργάζεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Μερσίν, πόλη στην μεσογειακή ακτή της Τουρκίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Ταραφ (Taraf daily), η νοσοκόμα με τα αρχικά Ε.Γ. (E.G) είπε σχετικά με τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους:

“Εμείς τους περιθάλπουμε και μετά αυτοί πάνε και αποκεφαλίζουν ανθρώπους. Σιχάθηκα να φροντίζω τους τραυματίες του Ισλαμικού Κράτους”.

Η Ε.Γ. έστειλε και γράμμα στο Κοινοβούλιο και την Αστυνομία, λέγοντας ότι η ίδια και οι συνάδελφοί της είναι εξαιρετικά ενοχλημένοι από το γεγονός ότι πρέπει να περιθάλπουν ανθρώπους “που κόβουν κεφάλια”.

Η Ταράφ αναφέρει ότι και άλλοι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας στη Μερσίν, αλλά και σε άλλες επαρχίες κοντά στα σύνορα με τη Συρία, ανησυχούν για το γεγονός ότι πρέπει να βοηθούν τραυματισμένα μέλη του Ισλαμικού Κράτους, το οποίο ευθύνεται για τη βία και το αιματοκύλισμα στο βόρειο Ιράκ και τη Συρία.

Στο γράμμα της, η Τουρκάλα νοσοκόμα είπε ότι εργάζεται στο συγκεκριμένο νοσοκομείο εδώ και πολύ καιρό και ότι έχουν περιθάλψει πολλούς Σύρους τραυματίες, οι οποίοι συστήνονται ως “μέλη της αντιπολίτευσης”.

Στην πορεία, όμως, ανακάλυψε ότι οι οι περισσότεροι εξ’ αυτών παραδέχτηκαν ότι είναι μέλη του Ισλαμικού Κράτους.

“Είμαι πολύ θορυβημένη από αυτό. Με λυπεί πολύ η κατάσταση. Με ενοχλεί πολύ το γεγονός ότι περιθάλπουμε αυτούς τους ανθρώπους στα νοσοκομεία μας, την ώρα που αυτοί κρατάνε τους δικούς μας ομήρους”, είπε στην Ταράφ.

Η νοσοκόμα είπε επίσης στο γράμμα της ότι “ντρέπεται” που συμμετείχε στην περίθαλψη των τζιχαντιστών.

Δήλωσε, επίσης, ότι οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους εισάγονταν στο νοσοκομείο με ψεύτικα στοιχεία.

Ανέφερε συγκεκριμένο περιστατικό, όπου “ένα ηγετικό στέλεχος του Ισλαμικού Κράτους, ονόματι Μοχάμετ Αλι Ρ. (Muhammet Ali R) εισήχθη στις 7 Αυγούστου στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο δωμάτιο 323.

Πολλοί από τους σωματοφύλακές του κρατούσαν σκοπιά σε διάφορα μέρη του νοσοκομείου. Πολλοί άλλοι διοικητές του Ισλαμικού Κράτους σαν κι αυτόν αλλά και στρατιώτες έχουν περιθαλπεί στο νοσοκομείο μας και στη συνέχεια επέστρεψαν στη μάχη. Δε θέλω να βοηθήσω αυτούς τους ανθρώπους. Θέλω να ελέγξετε αυτά τα νοσοκομεία. Και παραπέμπω τους ιδιοκτήτες και τη διοίκηση στο Θεό”.

Διαβάστε οπωσδήποτε για να έχετε πλήρη εικόνα: 700 τζιχαντιστές νοσηλεύονται σε νοσοκομεία στην Τουρκία

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Τούρκοι έχτισαν ακόμα έναν οικισμό ισλαμιστών εποίκων στη Β/Δ Συρία

Το Ιράν ενημέρωσε την Τουρκία εκ των προτέρων για την επίθεση στο Ισραήλ

DW: Ζυγίζει μάλλον ακόμη την κατάσταση η Άγκυρα για τη Μέση Ανατολή

Χαμάς για την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Φυσικό δικαίωμα των χωρών να αμυνθούν

Οι Ιρανοί μετακινούν ντρόουν κι επιθετικούς πυραύλους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr