ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μόνικα Μπελούτσι, Σεξουαλική Παρενόχληση,

















































Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής - Η κατάσταση της υγείας του
Ο Ζελένσκι αφού πήρε 90 δισ. από την Ε.Ε. την απαξιώνει: «Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο γνωστό σκάνδαλο σεξουαλικών παρενοχλήσεων που ξέσπασε στις Ηνωμένες Πολιτείες και επεκτάθηκε και στην Ευρώπη αναφέρθηκε η Ιταλίδα ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι.
Στην τελετή απονομής του βραβείου «Βίρνα Λίζι», με το οποίο τιμήθηκε στην Ιταλία, η διεθνούς φήμης ηθοποιός αποφάσισε να υπερασπισθεί τον σκηνοθέτη Τζουζέπε Τορνατόρε, ο οποίος τις περασμένες ημέρες κατηγορήθηκε δημόσια για παρενόχληση από την ηθοποιό και παρουσιάστρια Μιριάνα Τρεβιζάν.
«Ο Τζουσέπε είναι φίλος μου και τον σέβομαι. Χάρη σε αυτόν μου άνοιξαν χίλιες πόρτες», είπε η Ιταλίδα ηθοποιός η οποία ζει μόνιμα στην Γαλλία.
Αναφερόμενη στο σκάνδαλο σεξουαλικών παρενοχλήσεων πρόσθεσε: «ήταν σωστό να εκραγεί ο θυμός, αλλά μπορεί και να εκραγεί με λανθασμένο τρόπο. Πρέπει να ξεχωρίζουμε ανάμεσα σε βιασμό, εκβιασμό, παρενόχληση και μια κίνηση που αποτελεί, ουσιαστικά, έντονο φλερτ».
Η 53χρονη ηθοποιός θεωρεί ότι «οι καταγγελίες τόσων γυναικών, τόσων ηθοποιών, θα καταφέρουν να προκαλέσουν μια γενικότερη αλλαγή».
Επίσης, πιστεύει ότι «πρέπει να ξεχωρίζουμε τον άνθρωπο από τα έργα του», καθώς «όποιος είναι ισχυρός δεν σημαίνει ότι είναι και καλός άνθρωπος» ενώ, επίσης, «το ταλέντο μπορεί να είναι μεγάλο, αλλά ο άνθρωπος που το διαθέτει μπορεί να μην είναι ανάλογου μεγέθους».






















































