Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εντοπίστηκε ύποπτος για τις απειλές κατά του Νίκου Κοτζιά

Εντοπίστηκε ύποπτος για τις απειλές κατά του Νίκου Κοτζιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τρεις επιστολές, δύο στο υπουργείο Εξωτερικών και στην κατοικία του Νίκου Κοτζιά, και μία που απευθύνεται προς τους 300 βουλευτές, έχουν σταλεί, σύμφωνα με το anatropinews.gr, με τις οποίες απευθύνονται ευθείες απειλές κατά της ζωής του υπουργού Εξωτερικών για το θέμα της Μακεδονίας, όπως και κατά όσων βουλευτών αντιτίθενται στα συλλαλητήρια και τάσσονται υπέρ της σύνθετης ονομασίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχαν προηγηθεί και δύο τηλεφωνήματα στο σπίτι του κ. Κοτζιά με το ίδιο απειλητικό περιεχόμενο.

Η ΕΛ.ΑΣ, υπό την καθοδήγηση του υπουργού Νίκου Τόσκα, κινητοποιήθηκε αμέσως και ανώτερες πηγές του υπουργείου δηλώνουν πως έχουν ήδη εντοπίσει τον κάτοχο του ενός εκ των δύο τηλεφώνων μέσω των οποίων έγινε η κλήση.

Τι δήλωσε ο Νίκος Κοτζιάς

Στην απειλητική επιστολή που δέχθηκε αναφέρθηκε μέσω του twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Όπως τονίζει: «Επί χρόνια συγκεκριμένα συστήματα, έντυπα και κανάλια με συκοφαντούν ώστε να με στοχοποιήσουν. Τους ενοχλεί ότι δεν με κρατά κανείς.

»Είναι οι ηθικοί αυτουργοί των απειλών για τη σωματική ακεραιότητα και ζωή μου. Περιμένω ΝΔ και Ιερά Σύνοδος να τις καταδικάσουν χωρίς μεν και αλλά».

Τι είπε ο Νίκος Τόσκας

Νωρίτερα στην αποκάλυψη ότι κάποιοι έστειλαν, χθες, ανώνυμη επιστολή στον Νίκο Κοτζιά, στην οποία έγραφαν ότι «έχουμε τρεις σφαίρες για σένα», προέβη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης χαρακτήρισε «απαράδεκτη από κάθε πλευρά» την επιστολή και κάλεσε τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν τέτοιου είδους ενέργειες, καθώς, όπως είπε, «είναι προς το εθνικό συμφέρον να υπάρχει καλύτερο κλίμα».

«Ο Νίκος Κοτζιάς κάνει με αριστοτεχνικές κινήσεις τις διαπραγματεύσεις, κάτω από τις εντολές του πρωθυπουργού και το κλίμα δεν ορίζεται με τις δηλώσεις ακραίων, ούτε με απειλητικές επιστολές προς τον ΥΠΕΞ» επισήμανε ο κ. Τόσκας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΥΠΕΞ: Η ελληνική κυβέρνηση καταδικάζει τις επιθέσεις του Ιράν προς το Ισραήλ

Χρυσουλάκης: Οι κοινότητες της ελληνικής Διασποράς συνιστούν διακριτή μορφή «ήπιας ισχύος»

Χρυσουλάκης: «Υποστήριξη και ανάπτυξη δικτύων και δομών της ομογένειας» – Τσούνης: «Χρειαζόμαστε ηγεσία και η ηγεσία λείπει»

ΥΠΕΞ σε Τουρκία για τα θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο: Πολιτικοποιείτε ένα περιβαλλοντικό θέμα – Στηρίζουμε απαρέγκλιτα τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

Γεραπετρίτης: «Εξαιρετικής σημασίας η στήριξη της Ουκρανίας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr