ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη
Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το στρατηγικό σχέδιο για την ανάπτυξη των αρωματικών φυτών στην Ελλάδα ανέπτυξε από το Βελβεντό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου.
Όπως ανακοίνωσε μιλώντας στο πνευματικό κέντρο, θα παραχωρηθούν 1000 στρέμματα από δημόσιες εκτάσεις σε 100 νέους αγρότες από την περιοχή της Εορδαίας που έχουν υποβάλει αιτήσεις για ένταξη στο πρόγραμμα νέων αγροτών για την καλλιέργεια αρωματικών φυτών.
Ανέφερε ότι επιλέχθηκε πιλοτικά η Κοζάνη διότι διαθέτει πλούσια τεχνογνωσία, έχει το φυσικό πλεονέκτημα του υπεδάφους και του μικροκλίματος, στην ευρύτερη περιοχή καλλιεργούνται περί τα 8.000 στρέμματα ενώ υπάρχει και εξειδικευμένη μεταποιητική μονάδα που επεξεργάζεται αρωματικά φυτά.
Ο στόχος που έχει θέσει το υπουργείο είναι να αυξηθεί η καλλιέργεια των αρωματικών φυτών από τα 40.000 στρέμματα που είναι σήμερα, στα 100.000 στρέμματα σε διάστημα ενός έτους.






















































