Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δήμος στη Χαλκιδική: Μην μπερδέψετε τους αξιωματικούς με παράτυπους μετανάστες και μην… τους ταϊσετε!

Δήμος στη Χαλκιδική: Μην μπερδέψετε τους αξιωματικούς με παράτυπους μετανάστες και μην… τους ταϊσετε!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μία απίστευτη ανακοίνωση έκανε ο δήμος Αριστοτέλη στην Χαλκιδική, ενημερώνοντας τους πολίτες πως θα πραγματοποιηθεί στρατιωτική άσκηση στελεχών των ενόπλων δυνάμεων.

Ο δήμος ενημέρωσε τους πολίτες, καθώς η άσκηση θα πραγματοποιηθεί σε 7 χωριά, ζητώντας τους να μην περάσουν τους στρατιωτικούς για… παράτυπους μετανάστες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το seleo.gr, ο δήμος ζητά από τους πολίτες να μην τους δίνουν νερό, φαγητό ή να τους μεταφέρουν με όχημα από το ένα μέρος στο άλλο, καθώς κάτι τέτοιο αντίκειται στον σκοπό της άσκησης.

Οι ασκούμενοι μάλιστα θα φορούν φθαρμένες και παραποιημένες στολές, με αποτέλεσμα να μην γίνεται αντιληπτό πως είναι στελέχη των ενόπλων δυνάμεων.

Η στρατιωτική άσκηση χωρίς πραγματικά πυρά πραγματοποιείται από την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου έως την Πέμπτη 13 του μηνός, στην ευρύτερη περιοχή των χωριών Μεγάλη Παναγίας, Νεοχωρίου, Σταγείρων, Στρατονίκης, Βαρβάρας, Στανού και Ιερισσού, του δήμου Αριστοτέλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

– Στην παραπάνω εκπαίδευση, θα συμμετέχουν Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ενδεδυμένα με φθαρμένες και παραποιημένες στολές παραλλαγής και χωρίς κάλυμμα κεφαλής.

– Οι ασκούμενοι θα φέρουν ειδικό δελτίο ταυτότητας- αναγνώρισης, θεωρημένο από το ΚΕΑΠ και θα κινούνται σε μικρές ομάδες.

– Προς αποφυγή πιθανού ατυχήματος και με σκοπό την επιτυχία της προαναφερθείσας άσκησης, οι κάτοικοι παρακαλούνται να συνεργαστούν με το ΚΕΑΠ, όπως παρακάτω:

– Ασκούμενος που θα γίνει αντιληπτός από τους κατοίκους, να μη ταυτίζεται με παράτυπο μετανάστη ή λοιπούς περιφερόμενους και να ειδοποιείται το ΚΕΑΠ, για την περιοχή στην οποία έγινε αντιληπτός.

– Να μην παρέχονται στους εκπαιδευόμενους νερό, φαγητό, διαμονή καθώς επίσης και ευκολίες μεταφοράς, καθώς κάτι τέτοιο αντίκειται στον σκοπό της άσκησης.

– Να επιδειχθεί ιδιαίτερη προσοχή από τυχόν κυνηγούς, που θα βρίσκονται στην περιοχή, σε περίπτωση προσέγγισής τους στο χώρο της άσκησης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χαρδαλιάς: Διέγραψε τον Μ. Σφακιανάκη για δηλώσεις του για τη γυναικοκτονία- Στην αντεπίθεση ο πρώην αξιωματικός της ΕΛΑΣ

Η Ρένα Δούρου τελεσίδικα αθώα για την πλημμύρα στη Μάνδρα

Κοινή ναυτική άσκηση Ρωσίας, Ιράν και Κίνας στον βόρειο Ινδικό ωκεανό

Νίκος Δένδιας: «Οποιασδήποτε απόπειρα ρεβανσισμού δεν μπορεί να έχει έδαφος στον 21ο αιώνα»

Nordic Response 24: Ξεκίνησε η μεγάλη ΝΑΤΟϊκή άσκηση στον βορρά – Συμμετέχουν Φινλανδία και Σουηδία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr