ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγιο, Αστυνομία, Εκτροχιασμός Τρένου, Λούνα Παρκ, Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, Πάτρα, Τρένο,

















































ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16/12 - Ποιοι συμμετέχουν - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ - Ένας ήρωας μουσουλμάνος επιτέθηκε στους τζιχαντιστές - Μεγάλος σεβασμός από τον Τραμπ
Η σφαγή των Εβραίων - Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες - 10χρονη μεταξύ των νεκρών
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε γιορτή του Χανουκά στην παραλία Μπόντι
Αίγιο: Νεκρός ο ασθενής που γρονθοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, μετά το ατύχημα με εναέριο τρενάκι λούνα παρκ που σημειώθηκε στο Αίγιο.
Ειδικότερα, συνελήφθησαν ο 38χρονος χειριστής και ο 34χρονος ιδιοκτήτης του παιχνιδιού, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.
Το ατύχημα συνέβη όταν εκτροχιάστηκε το τελευταίο βαγόνι, στο οποίο επέβαιναν μια 39χρονη και τα τρία παιδιά της, δύο αγόρια ηλικίας δώδεκα και πέντε εντών και ένα κορίτσι τεσσάρων ετών.
Η μητέρα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ τα τρία παιδιά διακομίστηκαν, για προληπτικούς λόγους, στο Καραμανδάνειο Παίδων της ίδιας πόλης.

























































