Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανατροπή στο θάνατο του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο

Ανατροπή στο θάνατο του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κάλυμνος, Νίκος Χατζηπαύλου, Φοιτητές,

Διαστάσεις θρίλερ λαμβάνει η υπόθεση του 21χρονου φοιτητή που βρήκε τραγικό θάνατο στα απότομα βράχια απόκρημνης περιοχής της Καλύμνου.

Μετά από 6 ημέρες αγωνίας και αναζητήσεων… η οικογένεια έμαθε τα τραγικά νέα, ο άτυχος Νίκος Χατζηπαύλου βρέθηκε νεκρός. Από εκείνη την ημέρα και μετά ξεκίνησε ένα θρίλερ για γερά νεύρα, ο θάνατος του Νίκου ήταν δολοφονία ή αποτέλεσμα μίας βίαιης πτώσης στα βράχια;

Σύμφωνα με την πρώτη ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος του 21χρονου δεν επήλθε από εγκληματική ενέργεια, αλλά από πτώση, κάτι που αμφισβήτησαν οι γονείς του θύματος, οι οποίοι κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων για ανθρωποκτονία και ζήτησαν και δεύτερη νεκροψία.

Η δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση «έδειξε» διαφορετικό σενάριο

Εν αναμονή των επίσημων αποτελεσμάτων της δεύτερης ιατροδικαστικής εξέτασης, ο ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας που ήταν παρών σε αυτή τη δεύτερη εξέταση, Σωκράτης Τσαντίρης μίλησε σε εκπομπή του Έψιλον: «Υπάρχει μια πρώτη διάγνωση. Δεν είχε κατάγματα σε κανένα σημείο του σώματος και δημιουργείται απορία, δηλαδή τι πτώση ήταν αυτή;»

Και συνεχίζει: «Ακόμα και κλιμακούμενη να είναι η πτώση, θα αναπτύξει μία ταχύτητα και θα έχουμε κακώσεις στα χέρια, στα πόδια, στο θώρακα… Το πρώτο συμπέρασμα είναι ότι δεν είχε κατάγματα οστών τέτοια που να δείχνουν μια πτώση με μεγάλη κινητική ενέργεια…»

Την ίδια ώρα, η οικογένεια του φοιτητή, ζητάει απαντήσεις. «Δε μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι έπεσε το παιδί από τέτοιο ύψος και βρήκαν σορό. Δε θέλω να θίξω των πρώτο ιατροδικαστή αλλά ο τεχνικός σύμβουλος που ορίστηκε από την οικογένεια θα βρει τα υπόλοιπα στοιχεία» είπε μεταξύ άλλων ο νονός του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 19χρονος φοιτητής από την Κύπρο, μέσα στο διαμέρισμα του

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Άγρια επίθεση των ΜΑΤ σε φοιτητές – 8 τραυματίες στο νοσοκομείο

Συναγερμός στον ΕΟΔΥ: Έξαρση κρουσμάτων μηνιγγίτιδας στην Πάτρα

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας την Πέμπτη 29/2

Οριστικό – Δεν θα πραγματοποιηθεί η εξεταστική εξαμήνου στη Νομική Θεσσαλονίκης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr