Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εγκαταλείπει τον Αλαφούζο ο Παπαχελάς για “τα μάτια” του Τσίγκερ;

Εγκαταλείπει τον Αλαφούζο ο Παπαχελάς για “τα μάτια” του Τσίγκερ;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το ενδεχόμενο της μετακίνησης του διευθυντή της «Καθημερινής», Αλέξη Παπαχελά, από τον ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου στο Star της οικογένειας Βαρδινογιάννη κυκλοφόρησε ως πληροφορία στα δημοσιογραφικά γραφεία τις τελευταίες ώρες

Ο επικεφαλής του συγκροτήματος της Καθημερινής και του ΣΚΑΙ ( Αλαφούζος ), διατηρεί άριστες σχέσεις από την περίοδο της θητείας του στο Mega με τους μετόχους του Star και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει γίνει ήδη αποδέκτης προτάσεως από το Βαρδινογιαννέικο.

Ανθρωποι που συνομιλούν και με τις δύο πλευρές επιμένουν ότι πριν από 10 ημέρες ο Αλ. Παπαχελάς συναντήθηκε στο εστιατόριο Rakkan στην Κηφισιά με τον ιδιοκτήτη του Star Γ. Βαρδινογιάννη, ενώ πριν από μία εβδομάδα συναντήθηκε με τον δημοσιογράφο και σχολιαστή του ίδιου καναλιού Νίκο Χατζηνικολάου. Εκείνο που φαίνεται να ισχύει, και μάλιστα στον απόλυτο βαθμό, είναι οι κακές σχέσεις που έχουν αρχίσει να…διαμορφώνονται το τελευταίο διάστημα ανάμεσα σε Παπαχελά και Αλαφούζο.

Οπως αναφέρουν οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα, η περίοδος που ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ είχε ως σημείο αναφοράς τον διευθυντή της «Καθημερινής» ανήκει πλέον στο παρελθόν, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Ανεξάρτητα, πάντως, από τα παραπάνω, στην περίπτωση που η οικογένεια Βαρδινογιάννη θελήσει να ποντάρει στην αλλαγή χαρακτήρα του Star, η μεταγραφή Παπαχελά θεωρείται μία από τις πλέον ενδεδειγμένες κινήσεις που μπορεί να κάνει.

Επί της ουσίας, στο νέο κανάλι θα υπάρχουν πρόσωπα-σύμβολα, στα οποία στήριξε την επιτυχία του στον ενημερωτικό τομέα το Mega, όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά. Παράλληλα απομακρύνεται ακόμα πιο πολύ η “διάθεση” της πλευράς Βαρδινογιάννη να συμβάλλει στο να βγεί το … κάρο του Μεγκαααάλου καναλιού από τη … λάσπη! Έτσι η πλευρά Μπόμπολα φδαίνεται ότι στο τέλος θα μείνει μόνη, με δεδομένη την “αδιαφορία” του ΔΟΛ να πράξει το ( μετοχικό ) καθήκον του…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τσίπρας χωρίς βαρίδια: Γενναία αυτοκριτική, σθεναρή κριτική στο καθεστώς Μητσοτάκη, Έλληνας άρα δυτικός ηγέτης

Αντ. Σαμαράς: «Δεν έχει λήξει η υπόθεση» της Βόρειας Μακεδονίας – Καρφιά -ξανά- στον Μητσοτάκη

Αλαφούζος: «Πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ και αποβολή, ομάδες από διαφορετικούς θεούς»

Επίθεση Αλαφούζου στην κυβέρνηση: Άχρηστο το υπ. Αθλητισμού – Βλακώδη τα μέτρα της κυβέρνησης

Συνελήφθη 31χρονος στην Κέρκυρα που έστελνε email στο Mega για βόμβα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr