Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξεπερασμένα πρωτοσέλιδα εκθέτουν τους διευθυντές

Ξεπερασμένα πρωτοσέλιδα εκθέτουν τους διευθυντές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Να γιατί οι εφημερίδες και τα πρωτοσέλιδα τους δεν μπορούν να ανταγωνιστούν από πλευράς επικαιρότητας το διαδίκτυο, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

Κατ΄αρχάς κλείνουν πολύ πιο νωρίς από ό,τι παλαιότερα, δηλαδή γύρω στα μεσάνυχτα πρέπει να αρχίσουν να τυπώνονται, οπότε ό,τι προλάβουν μέχρι εκείνη την ώρα. Από εκεί και πέρα μπορούν να κάνουν κάποια αλλαγή και να προχωρήσουν σε δεύτερη έκδοση.

Κάτι όμως που το αποφεύγουν εάν δεν υπάρχει πολύ σοβαρό θέμα, κι αυτό διότι οι αλλαγές… κοστίζουν! (δεύτερες εκδόσεις έγιναν -και μάλιστα το πρωί- με την ψηφοφορία για την προανακριτικήτης Novartis).

Από εκεί και πέρα το πάθημα με πρωτοσέλιδο θέμα του Ελεύθερου Τύπου και των Νέων με τον παραιτηθέντα Δ. Παπαδημητρίου, μάλλον θα πρέπει να γίνει μάθημα γιατί όπως συζητιόταν από πάρα πολλούς χθες το βράδυ ήταν αναμενόμενο ότι θα παραιτηθεί και ο υπουργός Οικονομίας.

Τώρα πάνω στην αντιπολιτευτική σπουδή («γιατί δεν παραιτείται και ο Παπαδημητρίου; – Mετά την Αντωνοπούλου οφείλει να αποχωρήσει και ο σύζυγός της») βγήκαν τα δύο πρωτοσέλιδα και εξέθεσαν το διευθυντικό επιτελείο με την επιλογή του θέματος που είχε ήδη ξεπεραστεί από τα χαράματα της Τρίτης…

Aπό την άλλη πλευρά η Εφημερίδα των Συντακτών είχε και την είδηση της παραίτησης του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου, γράφοντας συγκεκριμένα στο πρωτοσέλιδό της ότι υπέβαλε την παραίτησή του αργά το βράδυ (της Δευτέρας).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κεχαγιά: Η κυβέρνηση να κατονομάσει τα οικονομικά συμφέροντα που θεωρεί ότι της κάνουν πόλεμο

Πέθανε η δημοσιογράφος Μαρία Νεοφωτίστου-Ζήκα σε ηλικία 93 ετών

26/3/1919 Εφημερίς «ΕΠΟΧΗ»: «Κάθε πόθος που πνίγεται με την βίαν και με την αγριότητα, ριζώνει βαθύτερα εις την ψυχήν του λαού»

Κατακραυγή για τον τραμπούκο Ράμα: Έσπρωξε γυναίκα δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες

Η Ρωσία για αντίποινα έτοιμη να απελάσει Γερμανούς δημοσιογράφους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr