Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιο είναι το κόμμα ΕΔΕΜ που μπήκε “σφήνα” στη δημοκρατική παράταξη

Ποιο είναι το κόμμα ΕΔΕΜ που μπήκε “σφήνα” στη δημοκρατική παράταξη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας νέος πολιτικός φορέας, θα συμμετάσχει στις εθνικές βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 για την ανάδειξη του κοινοβουλίου. Πρόκειται για την ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ και σε συντομογραφία ΕΔΕΜ, η οποία έχει σήμα τον πετεινό.

Η ΕΔΕΜ με τα σημερινά δεδομένα εμφανίζεται ως ο μοναδικός «εξωσυστημικός» πολιτικός φορέας, που θα ζητήσει από τους Έλληνες την ψήφο τους, με υποψηφίους νέους ανθρώπους καταξιωμένους στους επαγγελματικούς τους τομείς.

Είδηση δεν αποτελεί το γεγονός ότι ένα κόμμα εκτός «συστήματος», μακριά από το υπάρχον πολιτικό περιβάλλον, συμμετάσχει στις εκλογές αλλά ότι η ΕΔΕΜ σε ελάχιστο χρόνο συγκρότησε τα ψηφοδέλτια της, έχει παρουσία σε 52 από τις 57 εκλογικές περιφέρειες απευθυνόμενη στο 97% του πληθυσμού και τέλος, κανένας από τους υποψηφίους της, δεν προέρχεται από κάποιο πολιτικό κόμμα.

Η έκφραση «Πολιτική από τους πολίτες» περιγράφει την «προέλευση» των στελεχών της.

Το γεγονός ότι οι υποψήφιοι της ΕΔΕΜ προέρχονται απευθείας από τον κοινωνικό ιστό της χώρας μας, ότι είναι κυρίως νέοι άνθρωποι και αυτοδημιούργητοι, την έχει κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στους ψηφοφόρους και κυρίως στην νεολαία.

Πολιτικοί κύκλοι που γνωρίζουν πραγματικά τις σημερινές ανάγκες του Έλληνα ψηφοφόρου, θεωρούν ότι η ΕΔΕΜ θα αποτελέσει την μεγαλύτερη έκπληξη στην εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου.

Επικεφαλής και ιδρυτής της ΕΔΕΜ είναι ο δικηγόρος Απόστολος Πόντας, που αν και νέος είναι ιδιαίτερα γνωστός και δραστήριος στον δικηγορικό και επιχειρηματικό κόσμο, καθώς έχει συμμετάσχει σε μεγάλες δίκες, όπως η δίκη για το δυστύχημα της αεροπορικής εταιρίας Ήλιος, είναι ο δικηγόρος προξενικών αρχών και έχει ιδιαίτερη δραστηριότητα στον Ναυτιλιακό χώρο, έχοντας ιδρύσει μάλιστα, τον πρώτο πανευρωπαϊκά, οργανισμό για την ασφάλεια και την προστασία των θαλάσσιων μεταφορών με το όνομα S.S.R, ο οποίος έχει κύριο μέλημα την αντιμετώπιση της θαλάσσιας πειρατείας.

Τον κ. Πόντα έχουν πλαισιώσει αρκετοί άλλοι νέοι επιτυχημένοι πολίτες, που διαπρέπουν σε διάφορους τομείς εντός και εκτός Ελλάδας, με στόχο την παρουσίαση μιας διαφορετικής πρότασης στην Ελληνική πολιτική πραγματικότητα και την διάδοση του μηνύματος πως “ο πολίτης πρέπει να γίνει το επίκεντρο και ο καταλύτης των εξελίξεων”.

edem

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Αυτά είναι τα ψεύδη της κυβέρνησης Μητσοτάκη – Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπλήξει στις εκλογές

Πρόωρες εκλογές ζητάς όταν μπορείς να τις κερδίσεις

Κασσελάκης: Για τους λόγους αυτούς ζητάω πρόωρες εκλογές

Τραμπ: Μάζεψε 50 εκατ. δολάρια για την προεκλογική εκστρατεία του, σε μια δεξίωση

Κασσελάκης: «Πήχης μου η απόλυτη ανατροπή» – «Εκλογές για να φύγει το άλλοθι του 41%»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...