Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα πρόκληση από τη Χριστοδουλοπούλου: “Οι μετανάστες κάνουν ηλιοθεραπεία στην Ομόνοια”

Νέα πρόκληση από τη Χριστοδουλοπούλου: “Οι μετανάστες κάνουν ηλιοθεραπεία στην Ομόνοια”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέα προκλητική δήλωση από την Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία έχει βάλει σκοπό φαίνεται να “αναστήσει” τη ναζιστική Χρυσή Αυγή.

«Δεν υπάρχουν μετανάστες στην Ομόνοια. Τα πρωινά πηγαίνουν απλώς για να λιαστούν», δήλωσε η υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, αναφερόμενη στην «εισβολή» λαθρομεταναστών στην χώρα μας και στα νησιά του Αιγαίου, απ’ όπου και μεταφέρονται στην Ομόνοια.

Την ώρα που κύματα μεταναστών και προσφύγων έρχονται με ακατάπαυστους ρυθμούς στην Αθήνα και κατασκηνώνουν σε πλατείες και παγκάκια η υπουργός μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε πως έκανε μία βόλτα μόνη της στην Αθήνα και δεν είδε κανένα μετανάστη.

Την ίδια ώρα πάντως η κυβέρνηση εκπέμπει SOS για το μεταναστευτικό ζήτημα και πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου τονίζουν πως η χώρα διαθέτει ανύπαρκτες υποδομές, επιρρίπτοντας την ευθύνη στην κυβέρνηση Σαμαρά.

Σημειώνουν ότι εκπονείται ήδη έκτακτο σχέδιο αντιμετώπισης της κατάστασης και ζητούν από τα κόμματα να καταθέσουν συγκεκριμένες και ρεαλιστικές προτάσεις επί του θέματος.

Το Tribune έχει ενημερώσει από τις 18 Φεβρουαρίου τους αναγνώστες του για τις αποκαλύψεις του Ινστιτούτου Quilliam ότι επίκειται εισβολή τζιχαντιστών από το Ισλαμικό Κράτος στην Ευρώπη, προερχόμενων από τη Λιβύη.

Μάλιστα έχουμε υπογραμμίσει ότι οι τζιχαντιστές σχεδιάζουν να εισέλθουν στην ήπειρό μας από Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα ως πρόσφυγες.

Το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο: Τζιχαντιστές περνάνε από τη Λιβύη ως μετανάστες για να επιτεθούν στην Ευρώπη

Στο ίδιο θέμα επανήλθαμε και τη 1η Μαρτίου γράφοντας: Το Ισλαμικό Κράτος ετοιμάζει εισβολή σε Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία

Από εκεί και μετά ηχήσαμε πολλά προειδοποιητικά «καμπανάκια», που μπορείτε να τα διαβάσετε στα ακόλουθα άρθρα:

1. Συλλήψεις υπόπτων τζιχαντιστών στην Κύπρο
2. Τζιχαντιστικές οργανώσεις σε όλη την Αφρική ορκίστηκαν πίστη στο Ισλαμικό Κράτος
3. Το Ισλαμικό Κράτος συγκέντρωσε 12.000 τζιχαντιστές στη Λιβύη
4. Τζιχαντιστές εκπαιδεύονται για εισβολή σε Ιταλία και Ελλάδα
5. Χάρτης ΣΟΚ! Το Ισλαμικό Κράτος θα εισβάλει στην Ελλάδα
6. Μήπως η Μέρκελ θέλει η νότια Ευρώπη να καταληφθεί από το Ισλάμ;
7. Τζιχαντιστές με καλάσνικοφ σε φυτείες χασίς στην Κρήτη στο στόχαστρο της ΕΥΠ

Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο η Τασία Χριστοδουλοπούλου αντιλαμβάνεται το τι συμβαίνει. Τις τελευταίες ημέρες μιλούνια προσφύγων από τις χώρες που μαίνονται οι τζιχαντιστικοί πόλεμοι περνάνε τη Μεσόγειο και διασώζονται από το ιταλικό και ελληνικό πολεμικό ναυτικό. Έχει αίσθηση η γυναίκα ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με θέματα εθνικής ασφάλειας και όχι με… ακτιβισμό;

Οι δηλώσεις της, πάντως, έρχονται σε αντίθεση με τις ανησυχίες του λαού της δημοκρατικής παράταξης που ψήφισε στις τελευταίες εκλογές ΣΥΡΙΖΑ και τον ανέδειξε κυβέρνηση. Οι προκλητικές ιδεοληψίες της Τασίας Χριστοδουλοπούλου έρχονται επίσης σε κάθετη αντίθεση με τα όσα έχουν πει το τελευταίο διάστημα τόσο ο Νίκος Κοτζιάς όσο και ο Πάνος Καμμένος.

Το Μέγαρο Μαξίμου οφείλει άμεσα να τη συμμαζέψει. Οι απόψεις των “έξαλλων” του 4%, όπως εκφράζονται και από την Τασία Χριστοδουλοπούλου, σκάβουν τον λάκκο της κυβέρνησης.

Εάν το αντιλαμβάνονται, εάν υπάρχει κεντρική γραμμή και ο κάθε ένας υπουργός δεν κάνει και λέει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: «Πέρασε» από την Ολομέλεια το Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο

Τραγωδία στη Χίο: Τρία μικρά κορίτσια νεκρά σε ναυάγιο

Γερμανία: Αυξάνεται η βία από τους μετανάστες

Περίπου 4,2 εκατομμύρια Ουκρανοί έχουν βρει καταφύγιο στην Ε.Ε.

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...