Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κινήσεις Γ. Παπανδρέου για ανατροπή της κυβέρνησης

Κινήσεις Γ. Παπανδρέου για ανατροπή της κυβέρνησης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το αίμα του πίσω ετοιμάζεται να πάρει ο Γιώργος Παπανδρέου και να ξεπληρώσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο με το ίδιο νόμισμα, εκείνο της ανατροπής εκ των έσω.

Οι πληροφορίες ότι ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται σε συνεννόηση με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για να τον ακολουθήσουν δεν είναι σημερινές.

Το πρώτο δημοσίευμα ότι ετοιμάζει δικό του κόμμα σας το είπαμε στις 9 Μαρτίου, ενώ στις 13 Μαρτίου σας γράψαμε ότι Δεν θέλει νέο κόμμα ο Γιώργος, θέλει πίσω το ΠΑΣΟΚ. Στις 30 Μαρτίου και στον απόηχο της άρνησης του Γιώργου Παπανδρέου να ψηφίσει άρθρο του πολυνομοσχεδίου – νέου μνημονίου, γράψαμε Νέο κόμμα Γ. Παπανδρέου βλέπει ο Ε. Βενιζέλος και νιώθει να πλησιάζει το πολιτικό του τέλος! και σε εκείνο το άρθρο επισημάναμε ότι “…ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως διαδίδεται, έχει πληροφορίες ότι ο πρώην πρωθυπουργός έχει κοντά του, σε αυτό το εγχείρημα, τουλάχιστον 5 εν ενεργεία πράσινους βουλευτές”.

Τα παραπάνω δημοσιεύματα έδειξαν να επιβεβαιώνονται σε πρώτη φάση όταν ο Γ. Παπανδρέου ζήτησε να πέσει η κυβέρνηση για το σκάνδαλο Μπαλτάκου.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνει και η εφημερίδα kontranews του Γιώργου Κουρή που υποστηρίζει ότι ο πρώην πρωθυπουργός πιέζει 7 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να τον ακολουθήσουν και επισημαίνει ότι “βόμβα μεγατόνων ετοιμάζεται να ρίξει από ώρα σε ώρα ο Γιώργος Παπανδρέου”.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται και στο kontranews.gr, ο πρώην πρωθυπουργός ετοιμάζεται να φύγει από την κυβέρνηση παίρνοντας μαζί του άλλους 7 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με απώτερο σκοπό να ρίξει την κυβέρνηση και να δρομολογήσει ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

Ο κ. Παπανδρέου όχι μόνο κρατάει αποστάσεις από την κυβέρνηση αλλά επιχειρεί να φύγει από αυτήν, παίρνοντας μαζί του όσους περισσότερους μπορεί, ώστε να οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές.

Οι κινήσεις Παπανδρέου έχουν προκαλέσει διπλό πονοκέφαλο στο κυβερνητικό σχήμα. Προβληματισμός επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να εμφανίζεται εκνευρισμένος με αυτές τις διεργασίες αποστασίας ενώ και ο πρωθυπουργός παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, αφού μια τέτοια εξέλιξη μπορεί να σημαίνει το τέλος της κυβέρνησης.

Σε αυτό το παρασκηνιακό παιχνίδι, φαίνεται πως ο πρώην αρχηγός του ΠΑΣΟΚ δεν είναι μόνος του, καθώς έχει στο πλευρό του 6-7 πράσινους βουλευτές, που συμμερίζονται τις απόψεις του και εμφανίζονται έτοιμοι για την οριστική ρήξη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

DW: Τα απομνημονεύματα του Σόιμπλε με 100 σελίδες για την ελληνική κρίση

Αποπέμφθηκαν από τον Μητσοτάκη οι Παπασταύρου και Μπρατάκος – Το παρασκήνιο

Παπανδρέου προς Ν.Δ.: Υπονομεύετε τα αυτονόητα μιας δημοκρατικής πολιτείας

Γάμος ομόφυλων: «Κανένα σχόλιο» η αντίδραση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο «όχι» της Ορθόδοξης Εκκλησίας

Παυλόπουλος-Βενιζέλος: Αντισυνταγματικός ο νόμος για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...