Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θα γίνει φασαρία! Ο Τσαβούσογλου είπε “κακομαθημένο ρατσιστή” τον Καμμένο – Είπε “βρωμιά” και για τον Τσίπρα

Θα γίνει φασαρία! Ο Τσαβούσογλου είπε “κακομαθημένο ρατσιστή” τον Καμμένο – Είπε “βρωμιά” και για τον Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέο λάδι στη φωτιά έριξε την Πέμπτη ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους αποκάλεσε τον Πάνο Καμμένο “ρατσιστή” και “κακομαθημένο παιδί”, ενώ συκοφάντησε και τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι το Μέγαρο Μαξίμου τους έστειλε μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν θα ξανακάνει “δηλώσεις”.

Το TRIBUNE σε καμία περίπτωση δεν υιοθετεί τους απαράδεκτους ισχυρισμούς του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ότι δηλαδή ο Έλληνας πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα στην Άγκυρα ότι “δεν θα ξαναμιλήσουμε”.

Αυτές τις ανατολίτικες πονηριές, που προσπαθούν να προκαλέσουν “ίντριγκες”, εσωτερικές “έριδες” και “φαγωμάρες” να τις κάνουν στο τριτοκοσμικό “χαλιφάτο” τους.

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στην Άγκυρα σε δημοσιογράφους, ο Μεβλούτ Τσαβουσόγλου, αναφέρθηκε και στην κατάσταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις έπειτα από ερώτηση δημοσιογράφου.

Εκεί έριξε τη χολή του για τον Πάνο Καμμένο, όπως μεταδίδει το milligazete:

«Υπάρχει ένας ρατσιστής και κακομαθημένο παιδί εκεί. Η Ευρώπη έγινε αιχμάλωτη των ρατσιστών. Σε όλη την ήπειρο υπάρχουν ίδιες περιπτώσεις.

»Ο υπουργός Άμυνας είναι ο αρχηγός του ρατσιστικού κόμματος. Μέσα σε μία ώρα ήρθε μήνυμα από τον Έλληνα πρωθυπουργό. Δήλωσε ότι δεν θα ξανακάνουν ανακοινώσεις.

»Έστειλαν μήνυμα και στον πρωθυπουργό μας. Και εμείς από πλευράς μας δεν θέλουμε να διαρκέσει αλλά να προσέξουν αυτό το κακομαθημένο παιδί. Λέει ασυναρτησίες», είπε.

Το TRIBUNE σχολιάζει ότι καλό είναι ο Τσαβούσογλου να προσέχει τι λέει, διότι ένα είναι το μήνυμα που έχει πάρει δημόσια και ανοιχτά, ότι δηλαδή η Ελλάδα δεν θα κάνει για πολύ καιρό ακόμα “υπομονή”. Και να το εμπεδώσει καλά στο ανατολίτικο πρωτόγονο κεφάλι του.

Η δήλωση Τσαβούσογλου στα τουρκικά:

Yunanistan ile durum nedir?

Şımarık ve ırkçı bir çocuk var orada. Avrupa ırkçıların esiri oldular. Tüm kıtada aynı durum var. Savunma Bakanı ırkçı partinin genel başkanı. Bir saat içinde Yunanistan’dan Başbakan’dan haber geldi. Biz artık açıklama yapmayacağız dedi. Başbakanımıza da haber göndermişler. Biz de uzatma taraftarı değiliz ama bu şımarık çocuğa sahip çıksınlar. Boş konuşuyor. Bizim kendi aramızda istikşafi görüşmeler var. FIR hattı, adalar vb gibi. Bir mekanizma var. Bizden önce başlamıştı. İlk Kardak krizinden sonra başlatılan bir müzakere. Bizden önce 7 tur yapıldı bu görüşmeler.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση μου με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

Ο Νίκος Δένδιας στην τελετή θεμελίωσης συγκροτήματος οικιών για στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στην Ορεστιάδα

Οι Τούρκοι έτοιμοι για «τσαμπουκά» για το θαλάσσιο πάρκο στο Αιγαίο

H Χαμάς εξήρε τον «αδελφό» Ερντογάν – Αυτά τα ξεφτιλίκια να τα βλέπουν στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Νίκος Δένδιας: «Ελπίζω ότι υπάρχουν κάποια όρια και στον παραλογισμό της γειτονικής μας χώρας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...