Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βούτσης: Ο λαός είναι ο εγγυητής για να πάνε καλύτερα τα πράγματα

Βούτσης: Ο λαός είναι ο εγγυητής για να πάνε καλύτερα τα πράγματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για κρίσιμη καμπή στην οποία υπάρχει θετικό πρόσημο έκανε λόγο ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης σε δήλωσή του μετά την εκδήλωση για την 43η επέτειο από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο κ. Βούτσης σημείωσε πως «ο ίδιος ο λαός μας ήταν και είναι ο εγγυητής για να πάνε καλύτερα τα πράγματα».Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων έδωσαν το παρών στην εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έκανε λόγο για «έλλειψη Δημοκρατίας στον τόπο» και τόνισε πως πρέπει να αντιμετωπιστεί. Συγκεκριμένα, η Φώφη Γεννηματά τόνισε ότι «η φετινή επέτειος επισκιάζεται από κλίμα πόλωσης, διχασμού και υπονόμευσης από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» και υπογράμμισε την ανάγκη ενότητας των πολιτών.

«Δεν είναι ώρα για ονειροπολήσεις και ωραία λόγια» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Ο κ. Θεοδωράκης επισήμανε ότι σήμερα «υπάρχει ανισότητα, υπάρχει λειψή δημοκρατία και πρέπει να συγκρουστούμε για να κάνουμε τη χώρα μας ευρωπαϊκή».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, με τη σειρά του, στη δήλωσή του ανέφερε ότι «οι ώρες είναι κρίσιμες» και επισήμανε ότι «γιορτάσαμε σήμερα τη Δημοκρατία, αλλά με 600.000 Ελληνόπουλα στο εξωτερικό, με χιλιάδες ανέργους και τους Έλληνες με κάτω τους μισθούς και τις συντάξεις τους». Ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι το κόμμα του δεν θέλει «εικόνα ενότητας, αλλά ενότητα στην πράξη.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος μίλησε για αντιπαλότητα των εξουσιών, υποστηρίζοντας ότι «η Δημοκρατία κερδήθηκε με αγώνες, δεν χαρίστηκε. Γι αυτό και οφείλουμε όλοι να είμαστε σε εγρήγορση, γιατί η αντιπαλότητα των εξουσιών δεν συνάδει με το κράτος δικαίου».

Χωρίς δηλώσεις αποχώρησαν από το Προεδρικό Μέγαρο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να ενταχθεί στους Σοσιαλιστές και Δημοκράτες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προτείνουν Ζαχαριάδης, Θεοχαρόπουλος, Ραγκούσης

Μητσοτάκης: Υπό τον φόβο των ακροδεξιών, «παγώνει» τη ρύθμιση για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί είναι οι «σκιώδεις υπουργοί» του Στέφανου Κασσελάκη

Τι απαντά ο Γεραπετρίτης για την «υπόκλιση» στον Ερντογάν

Ο Ερντογάν έβαλε «φερετζέ» φίλου και είπε στη Σακελλαροπούλου «να κοιτάμε το ποτήρι μισογεμάτο»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...