ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βασίλης Λεβέντης, Βίντεο, Ένωση Κεντρώων, Κώστας Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία,

















































Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου
Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέα προφητεία από τον Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος προέβλεψε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα γίνει πρωθυπουργός. Επίσης προέβλεψε πως στην ηγεσία της ΝΔ θα επιστρέψει ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος θα γίνει πρωθυπουργός και θα τον στηρίξει και ο Τσίπρας.
Από εκεί και πέρα ο Βασίλης Λεβέντης ξέφυγε και προχώρησε σε ένα πρωτοφανές παραλήρημα αθλιότητας.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων νοστάλγησε ως φαίνεται τις εποχές που επιδιδόταν σε τηλεοπτικά ξεσπάσματα με άθλιους χαρακτηρισμούς και κατάρες εναντίον όσων τον ενοχλούσαν ή δεν συμφωνούσε πολιτικά.
Στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την επικαιρότητα» του καναλιού ΒεργίναTV ο Βασίλης Λεβέντης αρχικά αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό χαρακτηρίζοντας τον εμμέσως χολέρα.
Είπε ότι ο κόσμος του ζητάει να «βάλει πλάτη να φύγει η χολέρα» συμπληρώνοντας πάντως σε μια προφανή προσπάθεια δήθεν να αποστασιοποιηθεί πως δεν είναι δικά του λόγια.
Μάλιστα σε μια αποστροφή του λόγου του δεν δίστασε να πει πως οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ είναι… άπλυτοι.























































