ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Παντελής Καραλευθέρης, υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. στις πρόσφατες ευρωεκλογές, συνδικαλιστής της ΔΕΗ και εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης, υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση ξεπουλάει τη “μικρή” ΔΕΗ με τίμημα 1,5 δισ. ευρώ, ενώ τα κοιτάσματά της θα αποφέρουν σε μια 30ετία κέρδη 120 δισ. ευρώ.
Φυσικά έντονη ήταν η αντίδραση της πρώην δημοσιογράφου του Mega Μαρίας Σπυράκη που ως ευρωβουλευτής της ΝΔ ανέλαβε να στριμώξει τον γαλάζιο συνδικαλιστή χωρίς να το καταφέρει.
Δείτε το βίντεο:























































