Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισλαμιστές τρομοκρατούν τους χριστιανούς πρόσφυγες στη Γερμανία

Ισλαμιστές τρομοκρατούν τους χριστιανούς πρόσφυγες στη Γερμανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Χριστιανοί πρόσφυγες που έχουν καταφύγει στη Γερμανία κρύβουν τις Βίβλους τους κι άλλα σύμβολα της χριστιανικής τους πίστης γιατί επικρατεί ισλαμική τρομοκρατία στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων, γράφει η βρετανική Express.

Σύμφωνα με θρησκευτικές οργανώσεις, οι χριστιανοί θεωρούνται “ακάθαρτοι” και “πιο βρώμικοι από τα σκυλιά” από ορισμένους μουσουλμάνους εξτρεμιστές.

Οι συγκρούσεις μεταξύ προσφύγων δεν είναι σπάνιο φαινόμενο, ενώ οι Γερμανοί πολιτικοί αναζητούν τρόπους ένταξης του ενός εκατομμυρίου προσφύγων, που η Γερμανία “εισήγαγε” το 2015 ανταποκρινόμενη στο αίτημα των Γερμανών βιομηχάνων για φτηνά εργατικά χέρια.

Χριστιανικές οργανώσεις προειδοποιούν ότι η κατάσταση ξεφεύγει εκτός ελέγχου, με πληροφορίες να μιλάνε για απειλές κατά της ζωής χριστιανών, οι οποίοι κρύβουν ό,τι χριστιανικό έχουν μαζί τους, όπως οι Βίβλοι, για να μην υποστούν συνέπειες.

Δεκατέσσερις χριστιανοί άνδρες από το Ιράν μεταφέρθηκαν από ένα προσφυγικό στρατόπεδο, κοντά στην πόλη Schloß Holte-Stukenbrock, επειδή απειλήθηκαν από φονταμενταλιστές ισλαμιστές.

Τις ημέρες του Ραμαζανιού οι χριστιανοί πρόσφυγες ήταν υποχρεωμένοι να τηρούν και εκείνοι το Ραμαζάνι και να τρώνε τις ώρες που προβλέπει η μουσουλμανική θρησκεία.

Σε όλο το χρονικό διάστημα του Ραμαζανιού, διάρκειας ενός μηνός, οι μουσουλμάνοι απέχουν υποχρεωτικά, από ανατολής μέχρι δύσεως του Ηλίου, από κάθε είδους τροφή ακόμη και νερό, πολύ δε περισσότερο από κάπνισμα, ποτό, αρώματα και σεξουαλικές επαφές, όχι όμως στο υπόλοιπο διάστημα μέχρι την ανατολή του Ηλίου.

Η πάστορας Μαχίν Μουσαπούρ, της κοινότητας του Περσικού Πατρικού Οίκου στη Φρανκφούρτη, που προσηλυτίστηκε στον χριστιανισμό πριν 25 χρόνια, εξέφρασε τις έντονες ανησυχίες της.

Η 57χρονη Ιρανή πάστορας εξήγησε:

“Αγαπώ τους μουσουλμάνους. Αλλά πολλοί μουσουλμάνοι πρόσφυγες λένε ότι όλοι οι χριστιανοί είναι ακάθαρτοι” και συνέχισε:

“Η περίοδος του Ραμαζανιού ήταν ιδιαίτερα καταστροφική. Πολλά θύματα φοβόντουσαν εκδικητικές συμπεριφορές ή ότι θα έχαναν το άσυλο εάν έκαναν παράπονα. Δεν μπορεί κάποιος που αναζητά καταφύγιο σε εμάς εξαιτίας της πίστης του και εμείς να μην τον προστατεύουμε”.

Η βουλευτής Φρανφούρτης, Έρικα Στάινμπαχ, απαίτησε να εμποδιστεί να πάρουν τον έλεγχο των προσφυγικών στρατοπέδων οι μουσουλμάνοι, σε μια χριστιανική χώρα όπως η Γερμανία.

“Του χρόνου πρέπει να είναι διαφορετικά. Πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο όπως συνήθως. Και όσοι θέλουν να νηστεύσουν, να κρατήσουν το φαγητό και να το φάνε αργότερα”.

Η πάστορας Μουσαπούρ πρόσθεσε ότι οι μουσουλμάνοι που εκχριστιανίζονται κρύβουν την πίστη τους.

Όπως εξομολογήθηκε, και η ίδια έχει απειληθεί με μαχαίρι επειδή αλλαξοπίστησε.

“Όταν έρχονται στην εκκλησία τις Κυριακές, συχνά υποκρίνονται ότι επισκέπτονται φίλους τους”.

Η ίδια κατέληξε: “Είμαστε εδώ, στη Γερμανία, σε μια χριστιανική χώρα, δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε άλλους να βάζουν τους κανόνες”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μακελειό στη Μόσχα: «Η Ρωσία ήξερε εδώ και ένα μήνα για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση», λέει το Κίεβο

Γερμανία: Στα όρια της ύφεσης η οικονομία – Το 2024 θα είναι μια δύσκολη χρονιά

Γερμανία: Παλαιστινιακό κράτος ναι, αλλά χωρίς Χαμάς

Το Ισλαμικό Κράτος παραμένει ικανό να εξαπολύσει εξελιγμένες επιθέσεις στη Συρία

Συνεχίζονται οι μάχες στη Λωρίδα της Γάζας παρά την απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ για «άμεση κατάπαυση του πυρός»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr