ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Κοσκωτάς, Καβάλα,

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35
Προειδοποίηση Ερντογάν σε Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρο: Η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα θαλάσσια δικαιώματά της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Καβάλα φαίνεται ότι θέλει να δραστηριοποιηθεί ο Γιώργος Κοσκωτάς ο οποίος επισκέφτηκε χθες την πόλη προκειμένου να εξετάσει τις δυνατότητες να εγκαταστήσει σε λιμάνι της περιοχής αποθήκες σιτηρών.
Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα k-tipos.gr, η αρχική σκέψη να δημιουργήσει αυτές τις αποθήκες στο λιμάνι των Ελευθερών μάλλον απορρίπτεται δεδομένου ότι χρειάζονται υποδομές, οι οποίες δεν υπάρχουν για την υποδοχή πλοίων πολύ μεγάλου εκτοπίσματος.Έτσι εδώ και λίγο καιρό γίνονται συζητήσεις για να χρησιμοποιηθεί για τον λόγο αυτό το λιμάνι της Νέας Καρβάλης Φίλιππος Β’.
Ο Γιώργος Κοσκωτάς αναχώρησε με το απογευματινό αεροπορικό δρομολόγιο για την Αθήνα, από το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης.






















































