Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φτερωτοί άγγελοι πετάνε πάνω από τη Βραζιλία – Αλήθεια ή απάτη – Δείτε το βίντεο

Φτερωτοί άγγελοι πετάνε πάνω από τη Βραζιλία – Αλήθεια ή απάτη – Δείτε το βίντεο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο περιέχει πλάνα στα οποία υποτίθεται ότι εμφανίζονται φτερωτοί άγγελοι να πετάνε στους ουρανούς της Βραζιλίας.

Τα πλάνα με τους ιπτάμενους αγγέλους και η όλη συζήτηση που έχει ανοίξει, σχετικά με τη γνησιότητα του βίντεο, το έχει εκτοξεύσει στα ύψη σε αριθμό θεάσεων κάνοντάς το ένα από τα πλέον δημοφιλή που έχουν αναρτηθεί το τελευταίο διάστημα.

Ο Ρικάρντο Ρόχε (Ricardo Roehe) από τη Μπόα Βίστα της Βραζιλίας κινηματογραφούσε, όπως νόμιζε, πουλιά. Μόνο όταν η κάμερα έκανε ζουμ συνειδητοποίησε ότι τα ιπτάμενα πλάσματα είχαν ανθρώπινη μορφή.

Τα ανθρωπόμορφα όντα με τα φτερά θεωρούνται άγγελοι, από τους περισσότερους που είδαν το βίντεο παγκοσμίως, αφού ανταποκρίνονται στην “εικόνα” που έχει πλάσει η Εκκλησία για τους αγγέλους.

Βεβαίως υπάρχουν και οι σκεπτικιστές που αμφισβητούν την εμφάνιση αγγέλων. Κάποιοι λένε ότι είναι άνθρωποι που πετάνε με ατομικές μηχανές τζετ. Άλλοι πάλι μιλάνε για εξωγήινους. Δεν λείπουν βεβαίως και οι θρησκευόμενοι που “προβλέπουν” ότι πλησιάζει το τέλος του κόσμου.

Τέλος υπάρχουν και κάποιοι που υποψιάζονται ότι πρόκειται για μυστική στρατιωτική τεχνολογία. Μέχρι να μαθευτεί η αλήθεια, δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σκωτικός Τύπος: Το Ύπατο Συμβούλιο δια την Ελλάδα επαναδιαβεβαίωσε σχέσεις με τα Ύπατα Βραζιλίας και Αργεντινής – Ύπατοι από Κεντρική και Νότια Αμερική στην Αθήνα

Βραζιλία: Άντρας σκότωσε την influencer σύζυγό του και πέταξε το πτώμα της έξω από το σπίτι των γονιών της

Δυναμώνει η BRICS – Ποιες νέες χώρες μπαίνουν στην «ομάδα»

Βραζιλία: Πάνω από 900 φώκιες και θαλάσσιοι λέοντες πέθαναν από τη γρίπη των πτηνών

«Βράζει» η Βραζιλία – Τρελός καύσωνας: Τα θερμόμετρα στο Ρίο έδειξαν 58,5°C

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr