Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Δεινόσαυροι έφυγαν από τη Γη με διαστημόπλοια και τώρα είναι εξωγήινοι”

“Δεινόσαυροι έφυγαν από τη Γη με διαστημόπλοια και τώρα είναι εξωγήινοι”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ορισμένοι δεινόσαυροι “έφυγαν από τη Γη με διαστημόπλοια”, πριν ο αστεροειδής χτυπήσει τη Γη και τους εξαλείψει, είναι η νέα ουφολογική θεωρία που “κυκλοφορεί” και κερδίζει οπαδούς.

Η Τζο Αν Ρίτσαρντς (Jo Ann Richards), που διαδίδει αυτό τον ισχυρισμό ως γεγονός, διοργανώνει ομιλίες για τους εξωγήινους και προσπαθεί να πείσει το κοινό της ότι ο σύζυγός της, που εκτίει ισόβια ποινή κάθειρξης για φόνο, ήταν κάποτε πράκτορας των ειδικών δυνάμεων και ως παιδί, μαζί με τον πατέρα του, είχε συμμετάσχει το 1961 σε ένα διαγαλακτικό συνέδριο με θέμα το μέλλον της Γης, όπου εκεί γνώρισε Ερπετοειδείς εξωγήινους, οι οποίοι μάλιστα μιλούσαν και αγγλικά.

Στις ομιλίες της μαζεύονται πολλοί θιασώτες αυτών των θεωριών και πληρώνουν αρκετά χρήματα ως εισιτήριο για να την ακούσουν.

Σε μια από αυτές διηγήθηκε πώς ο ισοβίτης σύζυγός της και ο πατέρας του, Έλις Λόιντ Ρίτσαρντς Τζούνιορ, είχαν εμπλακεί σε μυστική έρευνα με συμμετέχοντες εξωγήινους.

Είπε ότι ως αγόρι ο άνδρας της, τον Ιούνιο του 1961, συμμετείχε σε μια μυστική συνάντηση σε ένα κάστρο στην Αγγλία, στην οποία ήταν παρόντες οι ηγέτες της Γης και εκατοντάδες αντιπρόσωποι από εξωγήινα είδη από όλο τον γαλαξία.

Μεταξύ των εξωγήινων ήταν και αντιπροσωπεία από τους Ερπετοειδείς, οι οποίοι έμοιαζαν με τους δεινόσαυρους τους είδους Βελοσιράπτορες, που έγιναν ευρύτερα γνωστοί από την ταινία Τζουράσικ Παρκ, μόνο που αυτοί μπορούσαν να μιλάνε αγγλικά.

JP-Velociraptors Η Ρίτσαρντς ισχυρίζεται ότι ο άνδρας της συνάντησε Βελοσιράπτορες, οι οποίοι μιλούσαν αγγλικά, και είναι εξωγήινοι.

“Αυτοί κατάγονται από τους δεινόσαυρους της Γης. Ορισμένοι έφυγαν από τη Γη πριν ο αστεροειδής τη χτυπήσει και αποίκισαν άλλον πλανήτη”, όπως ισχυρίζεται.

Η ίδια επίσης λέει ότι ο άνδρας της είναι αθώος και ότι τον έβαλαν φυλακή επειδή σκόπευε να αποκαλύψει την αλήθεια για τους εξωγήινους. Μάλιστα τον αποκαλεί “πολιτικό κρατούμενο”.

“Ο άνδρας μου ενοχοποιήθηκε για φόνο το 1982, με τον οποίο δεν είχε καμία σχέση, ώστε να μην αποτελεί εμπόδιο για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων καθώς σκόπευε να τους πολεμήσει. Είναι φυλακή εδώ και 30 χρόνια για κάτι που δεν διέπραξε”.

Υποστηρίζει ότι το 1979 ο ισοβίτης Ρίτσαρντς ηγήθηκε μιας μοίρας σε μια υπόγεια μάχη μεταξύ ανθρώπων και μοχθηρών εξωγήινων που έκαναν πειράματα στους ανθρώπους σε μια μυστική βάση στο Ντούλτσε, στο Νέο Μεξικό, και τότε έσωσε εκατοντάδες ανθρώπους.

Η υποτιθέμενη μάχη του Ντούλτσε είναι ένας διαδεδομένος μύθος μεταξύ των ουφολόγων και των οπαδών των θεωριών συνωμοσίας.

Ο Ρίτσαρντς ήταν έτοιμος να αποκαλύψει την αλήθεια για αυτή τη μάχη, όταν τον παγίδευσαν για φόνο και τον έβαλαν φυλακή σε ηλικία 29 ετών για το υπόλοιπο της ζωής του, ισχυρίζεται η σύζυγος, η οποία παντρεύτηκε τον Ρίτσαρντς ενώ αυτός ήταν ήδη φυλακή.

Η Ρίτσαρντς έχει συστήσει τον μη-κερδοσκοπικό οργανισμό “Γήινο Αρχηγείο Αμύνης”, με έδρα στις ΗΠΑ, ο οποίος πουλά ιστορίες για εισβολές εξωγήινων, που γράφει ο άνδρας της μέσα από τη φυλακή, και συγκεντρώνει εκτός από χρήματα και δηλώσεις αλληλεγγύης για την “άδικη” φυλάκισή του.

Αν και η απάτη της όλη ιστορίας είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, η Ρίτσαρντς δηλώνει ότι πιστεύει απόλυτα όσα λέει ο άνδρας της.

Η ίδια μάλιστα υποστηρίζει ότι είναι μέντιουμ και στις ομιλίες έχει δίπλα της το φάντασμα του πεθερού της που τη συμβουλεύει.

Όταν τη ρωτάνε εάν φοβάται μήπως η CIA παγιδεύσει και την ίδια όπως τον σύζυγό της, απαντά αφοπλιστικά ότι “όχι, γιατί έχω στο πλευρό μου πολλούς καλούς εξωγήινους που με προστατεύουν”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σήμα «εξωγήινου σκάφους» που έπεσε στον ωκεανό είχε τελικά γήινη προέλευση

«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους

Οι Αμερικανοί χαρτογράφησαν που εμφανίζονται UFO και βρήκαν «μακροχρόνια ιστορική σχέση» μεταξύ ΑΤΙΑ και Αμερικανικής Δύσης

Χειροπέδες σε 43χρονο που υποκινούσε βία κατά των ομοφυλόφιλων μέσω social media

Στην Αλβανία ψεκασμένοι ψυχασθενείς υποστηρίζουν ότι Αλβανοί έγραψαν την «Ιλιάδα» κι άλλα εμετικά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr