ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι
Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα... που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»
Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Αυστραλία: Προφυλακιστέοι επτά τζιχαντιστές του ISIS - Σχεδίαζαν νέα σφαγή στην παραλία Μπόνταϊ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανέτρεψε τα προγνωστικά στις εκλογές στο Ισραήλ ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου, που κέρδισε τις κοινοβουλευτικές εκλογές με προβάδισμα έξι εδρών στην Κνεσέτ καθώς η ψηφοφορία έλαβε μια δραματική στροφή υπέρ του το πρωί της Τετάρτης.
Με το 99,5% των ψήφων να έχουν καταμετρηθεί, το δεξιό κόμμα Λικούντ, με επικεφαλής τον Νετανιάχου, αναμένεται να κερδίσει 30 έδρες.
Ο αντίπαλός του Λικούντ, δηλαδή η Αριστερή Πτέρυγα Σιωνιστική Ένωσης, αναμένεται να έρθει δεύτερη με 24 έδρες, όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ.
Σημειώνεται πως πάνω από 4 εκατομμύρια ή 71,8% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων προσήλθαν στις κάλπες στις ισραηλινές βουλευτικές εκλογές, όπως ανακοίνωσε η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή της χώρας την Τρίτη.
Οι εκλογές αυτές θεωρούνται εκείνες με την υψηλότερη προσέλευση ψηφοφόρων μέσα σε αυτόν τον αιώνα στο Ισραήλ.






















































