Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ιμάμης στο Αφγανιστάν: Καλά έκαναν και τη λίντσαραν!

Ιμάμης στο Αφγανιστάν: Καλά έκαναν και τη λίντσαραν!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ενώ όλος ο πολιτισμένος κόσμος είδε σε βίντεο στο διαδίκτυο με αποτροπιασμό το λιντσάρισμα μιας ψυχικά άρρωστης γυναίκας στην Καμπούλ του Αφγανιστάν, από έναν εξαγριωμένο ισλαμικό όχλο που την κατηγορούσε ότι έκαψε ένα αντίτυπο του Κορανίου, την Παρασκευή ένας Αφγανός ιμάμης κήρυξε στο τζαμί του ότι “καλά της έκαναν”.

Στο κήρυγμά του, στο τέμενος Ουαζίρ Άκμπαρ Χαν, ο ιμάμης είπε στους πιστούς ότι το πλήθος είχε το δικαίωμα να υπερασπιστεί με κάθε κόστος τη μουσουλμανική πίστη. “Προειδοποιώ την κυβέρνηση να μην συλλάβει αυτούς που το έκαναν γιατί αυτό θα σημάνει εξέγερση”, πρόσθεσε.

Ένας άλλος Αφγανός καυχήθηκε στο Facebook ότι συμμετείχε στο λιντσάρισμα. “Ευσεβείς άνθρωποι της Καμπούλ, όπως εγώ, την σκότωσαν και την έκαψαν. Η θέση της είναι στην κόλαση”, έγραψε.

Επίσης, ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας της Καμπούλ εμφανίστηκε να δικαιολογεί τη δολοφονία της γυναίκας, λέγοντας ότι το θύμα προσέβαλε σκοπίμως το Ισλάμ. “Όπως και πολλοί άλλοι άπιστοι, το πρόσωπο αυτό νόμιζε ότι με αυτήν την ενέργεια, αυτήν την προσβολή, θα αποκτούσε αμερικανική ή ευρωπαϊκή υπηκοότητα. Όμως προτού να πετύχουν το στόχο τους, χάνουν τη ζωή τους” έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο Χασμάτ Στανεκζάι.

Το 2012 η αποκάλυψη ότι αντίτυπα του Κορανίου κάηκαν στην αμερικανική στρατιωτική βάση του Μπάγκραμ προκάλεσε ένα κύμα βίας και επιθέσεων σε όλο τον Αφγανιστάν, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους περίπου 30 άνθρωποι.

Δείτε το λιντσάρισμα της ψυχικά άρρωστης γυναίκας σε βίντεο και φωτογραφίες εδώ: Όχλος ισλαμιστών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου γυναίκα και της έβαλε φωτιά (σκληρό βίντεο)

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ξάνθη: Οι Έλληνες μουσουλμάνοι πέταξαν έξω από τζαμί τον ψευτομουφτή (βίντεο)

Οι γαλλικές Αρχές απέλασαν ιμάμη που υποστήριζε τους τζιχαντιστές – Το κήρυγμα μίσους

Θεσσαλονίκη: Αφγανή πρόσφυγας κατήγγειλε ότι τη βίασε 29χρονος που θα τη φιλοξενούσε

Ο πρωθυπουργός της Αρμενίας στην Αίγυπτο

Η Αλγερία εγκαινίασε το μεγαλύτερο τζαμί στην Αφρική – Κόστισε 900 εκατ. δολάρια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr