Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νεαροί τζιχαντιστές υποδύονται τα “τεκνά” για να συλλαμβάνουν ομοφυλόφιλους

Νεαροί τζιχαντιστές υποδύονται τα “τεκνά” για να συλλαμβάνουν ομοφυλόφιλους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η βρετανική Daily Star αποκαλύπτει πώς οι τζιχαντιστές “εντοπίζουν” και συλλαμβάνουν τους ομοφυλόφιλους.

Επικαλούμενη πηγές μέσα από τα εδάφη που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος, η εφημερίδα γράφει ότι κάποιοι τζιχαντιστές κάνουν τα δολώματα, παριστάνουν τους ομοφυλόφιλους που αναζητούν ερωτική συντροφιά και μόλις τα θύματά τους “τσιμπήσουν” τα συλλαμβάνουν και τους καταδικάζουν σε θάνατο.

Η θρησκευτική Αστυνομία που έχει συστήσει το Ισλαμικό Κράτος έχει δημιουργήσει ένα ειδικό σώμα νεαρών τζιχαντιστών που υποδύονται τους ομοφυλόφιλους και κλείνουν ραντεβού με άνδρες, ώστε να έχουν αποδείξεις ότι οι συλληφθέντες είναι πράγματι ομοφυλόφιλοι.

Στη συνέχεια οι ομοφυλόφιλοι καταδικάζονται από το θρησκευτικό δικαστήριο σε θάνατο, ως ένοχοι σοδομισμού, και πετιούνται ζωντανοί από την υψηλότερη ταράτσα της περιοχής που έχουν συλληφθεί.

Οι πηγές εξήγησαν στη Daily Star ότι η θρησκευτική αστυνομία σκοπεύει να εξαλείψει την ομοφυλοφιλία από το Ισλαμικό Κράτος στα εδάφη που ελέγχει σε Ιράκ, Συρία και Λιβύη, η οποία είναι απαγορευμένη και αμαρτία σύμφωνα με το Ισλάμ.

Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις ομοφυλόφιλων που τη γλίτωσαν. Κάποιοι που είχαν χρήματα μπόρεσαν να πληρώσουν λύτρα και να αφεθούν ελεύθεροι, οι περισσότεροι όμως έχουν σκοτωθεί.

Δεν είναι όμως μόνο το Ισλαμικό Κράτος που καταδιώκει τους ομοφυλόφιλους και τους στήνει παγίδες για να τους πιάσει. Και το Μέτωπο Αλ Νούσρα, το παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία, το οποίο είναι σύμμαχος με τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό FSA, τον οποίο χρηματοδότησαν οι ΗΠΑ και η Γαλλία, χρησιμοποιεί τις ίδιες μεθόδους για να πιάνει ομοφυλόφιλους.

Ένας ομοφυλόφιλος που κατάφερε και απέδρασε από τη Συρία, αποκάλυψε στο Daily Beast ότι είχε πέσει και αυτός θύμα ραντεβού – παγίδα τον Σεπτέμβριο του 2013.

Ο ομοφυλόφιλος, που ονομάζεται Καρίμ, συνειδητοποίησε που είχε μπλέξει και τον κίνδυνο που διέτρεχε μόνο όταν συνελήφθη. Ήταν τυχερός όμως γιατί οι τζιχαντιστές που τον είχαν πιάσει ήταν πρόθυμοι να τον αφήσουν ελεύθερο εάν τους πλήρωνε λύτρα. Τελικά η οικογένειά του είχε την οικονομική δυνατότητα και στη συνέχεια ο ίδιος κατέφυγε στον Λίβανο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ισλαμικό Κράτος σκότωσε 28 Σύρους στρατιώτες

Μπλίνκεν για επίθεση στο Ιράν: Οι ΗΠΑ δεν συμμετείχαν σε καμία επιθετική επιχείρηση

«Παζάρι» ΗΠΑ-Ισραήλ: «Ναι» σε επιχείρηση στη Ράφα σε αντάλλαγμα με περιορισμένη επίθεση στο Ιράν

H Χαμάς εξήρε τον «αδελφό» Ερντογάν – Αυτά τα ξεφτιλίκια να τα βλέπουν στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Τζιχαντιστική υστερία Ερντογάν: Η Χαμάς είναι όπως οι Τούρκοι που πέταξαν τους Έλληνες στη θάλασσα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr