Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το καθημερινό φαγητό σας που φτιάχτηκε κατά του… αυνανισμού

Το καθημερινό φαγητό σας που φτιάχτηκε κατά του… αυνανισμού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πολλοί τα τρώμε καθημερινά για πρωινό. Πολλοί τα έχουν συνδυάσει με το πρωινό τους γάλα. Σίγουρα όμως κανείς δεν έχει σκεφτεί ότι αρχικά φτιάχτηκαν ως πρόληψη στον… αυνανισμό.

Η είδηση για το Κορν Φλέικς κάνει το γύρο της Αμερικής.

Σύμφωνα με το Mental Floss, ο Τζον Χάρβεϊ Κέλογκ δημιούργησε τα πρώτα δημητριακά στα τέλη του 19ου αιώνα που αρχικά προορίζονταν για ένα «υγιές, έτοιμο και αντι-αυνανιστικό» πρωινό. Και μάλιστα το πέτυχε!

Ο κ. Κέλογκ, γιατρός στο επάγγελμα, πίστευε ότι το σεξ ήταν ανθυγιεινό για το σώμα, το μυαλό και την ψυχή. Για αυτό έμεινε παρθένος, αφού έμεινε σε ξεχωριστά δωμάτια από τη σύζυγό του.

Ωστόσο, θεωρούσε ότι ο αυνανισμός έχει περισσότερες αρνητικές επιδράσεις από το σεξ και υποστήριζε πως σε μία τέτοια περίπτωση οι άνθρωποι διαπράττουν διπλό «έγκλημα».

Μάλιστα, σε ένα από τα βιβλία του περιγράφει 39 διαφορετικά συμπτώματα που προκαλούνται από τον αυνανισμό.

Παράλληλα, ήθελε να δημιουργήσει μία απλή τροφή, η οποία θα καθάριζε το μυαλό και το σώμα και για αυτό τον λόγο ανέπτυξε μια ποικιλία πρωινών, ώστε να αποτρέψει ένα άτομο να θέλει να αυτοϊκανοποιηθεί.

Οπότε την επόμενη φορά που θα φάτε τα κορν φλέικς, να θυμάστε την αρχική τους χρήση…

Τι γράφει η Wikipedia:

Η ιστορία των κορν φλέικς ανάγεται στα τέλη του 19ου αιώνα, όταν μια ομάδα Αντβεντιστών ξεκίνησε να αναζητά νέα τρόφιμα λόγω της αυστηρής χορτοφαγικής διατροφής που έκανε.

Μέλη της ομάδας πειραματίστηκαν με διάφορους κόκκους δημητριακών, όπως σιτάρι, βρώμη, ρύζι, κριθάρι και φυσικά καλαμπόκι.

Το 1894 ο γιατρός Τζον Χάρβεϊ Κέλογκ που εργαζόταν στο Σανατόριο Μπατλ Κρικ του Μίσιγκαν και χιλιαστής, χρησιμοποίησε αυτές τις συνταγές σαν μέρος μιας σκληρής δίαιτας των ασθενών του, η οποία περιλάμβανε τελείως ήπιες γεύσεις, καθώς ο Κέλογκ πίστευε πως οι έντονες γεύσεις όπως οι γλυκιές ή οι καυτερές αυξάνουν τη σεξουαλική όρεξη.

Κατά συνέπεια πίστευε ότι τα κορν φλέικς θα έχουν αναφροδισιακές ιδιότητες και θα μείωναν τη σεξουαλική επιθυμία.

Η ιδέα για τα κορν φλέικς ξεκίνησε από ατύχημα όταν ο γιατρός και ο αδερφός του άφησαν μαγειρεμένο σιτάρι να καθίσει και έφυγαν για να ασχοληθούν με κάποια θέματα του Σανατορίου.

Όταν επέστρεψαν διαπίστωσαν ότι το σιτάρι είχε μπαγιατέψει, αλλά καθώς είχαν πολύ αυστηρό προϋπολογισμό αποφάσισαν να πιέσουν το ζυμάρι με πλάστες για να φτιάξουν φύλλα ζύμης. Προς έκπληξή τους διαπίστωσαν ότι αντί για φύλλα δημιουργούνταν νιφάδες τις οποίες έψησαν και σέρβιραν στους ασθενείς.

Οι νιφάδες ήταν πολύ δημοφιλείς στους ασθενείς και έτσι οι αδερφοί πειραματίστηκαν και με νιφάδες άλλων δημητριακών. Το 1906 ο Γουίλ Κιθ Κέλογκ αποφάσισε να βγάλει το προϊόν στην αγορά. Για να το κάνει πιο φιλικό προς ένα μεγάλο καταναλωτικό κοινό προσέθεσε ζάχαρη κι αυτός ήταν ένας λόγος που τσακώθηκε με τον αδερφό του.

Η πιο γνωστή μασκότ των κορν φλέικς είναι ο πράσινος κόκορας.

Εκτός από την Κέλογκς πλέον υπάρχουν πάρα πολλές εταιρείες που παράγουν νιφάδες καλαμποκιού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βόλος: Άντρας αυνανιζόταν μέσα σε λεωφορείο μπροστά σε 26χρονη

Βόλος: Μπήκε σε δημοτική υπηρεσία και αυνανιζόταν μπροστά στους υπαλλήλους

Νέα Σμύρνη: 79χρονος αυνανιζόταν δημοσίως στη θέα ενός 35χρονου

Ο Τουρκοκύπριος «πρωθυπουργός» αυνανιζόταν μέσω κινητού – Δείτε το βίντεο

Κρήτη: Επιδειξίας αυνανίστηκε και εκσπερμάτωσε μπροστά σε κοπέλα (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr