ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έξαλλοι μουσουλμάνοι τα “έσπαγαν” και ούρλιαζαν τζιχάντ στους δρόμους του Μάλμε

Έξαλλοι μουσουλμάνοι τα “έσπαγαν” και ούρλιαζαν τζιχάντ στους δρόμους του Μάλμε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το κέντρο της πόλης Μάλμε στη Σουηδία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν ένας όχλος από μουσουλμάνους μετανάστες άρχισε να επιτίθεται σε ανθρώπους και να καταστρέφει ό,τι έβρισκε μπροστά της, προκαλώντας ένα πραγματικό χάος στη σουηδική πόλη.

Ο φωτογράφος Φρέντι Μαρντέλ κατέγραψε σκηνές τρόμου στους δρόμους της σουηδικής πόλης.

Μουσουλμάνοι φώναζαν «τζιχάντ», δηλαδή “ιερό πόλεμο”, και προέβαιναν σε κάθε είδους βανδαλισμούς, καταστρέφοντας αυτοκίνητα και δημόσια περιουσία.

Όπως αποκάλυψε ο Σουηδός φωτογράφος, οι αστυνομικοί που περιπολούσαν με τα αυτοκίνητά τους, φοβόντουσαν να τα εγκαταλείψουν και να επέμβουν, ενώ το ίδιο έκαναν και οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι έτρεξαν να κρυφτούν, προκειμένου να «μην ρισκάρουν τη ζωή τους».

Με τη δημοσίευση του φωτογραφικού υλικού, η Αστυνομία του Μάλμε εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι «ήταν πολύ ριψοκίνδυνο να επέμβει εκείνη τη στιγμή».

Πάνω από 50 άτομα, μουσουλμανικής καταγωγής, εφόρμησαν στους δρόμους της σουηδικής πόλης. Εάν η Αστυνομία του Μάλμε θεώρησε για 50 άτομα “ριψοκίνδυνο” να επέμβει τότε στη Σουηδία έχουν σοβαρό πρόβλημα.

Εκτός των καταστροφών που προκάλεσαν, πετούσαν καπνογόνα και πυροτεχνήματα στους αστυνομικούς και απειλούσαν να κάψουν την πόλη.

Σύμφωνα με το ακόλουθο βίντεο, οι μουσουλμάνοι πέταγαν βεγγαλικά πάνω σε ανθρώπους και αυτοκίνητα:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»

Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία – Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ

Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) χρησιμοποιεί κρυπτονομίσματα για να συντηρήσει τα δίκτυά του στη Συρία

Σε ισχύ η νέα εκεχειρία Ισραήλ-Χεζμπολάχ με μεσολάβηση ΗΠΑ και Κατάρ – Επιμένει για «ελευθερία δράσης» ο ισραηλινός στρατός

Συρία: 3.548 συλλήψεις στρατιωτικών του καθεστώτος Άσαντ από το Υπουργείο Εσωτερικών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr