ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα, Ισλαμιστές, Συρία, Τζαμπχάτ Φάτεχ Αλ Σαμ, Τζιχαντιστές, Χαγιάτ Ταχρίρ Αλ Σαμ (HTS),

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35
Προειδοποίηση Ερντογάν σε Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρο: Η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα θαλάσσια δικαιώματά της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Σάββατο η ισλαμιστική οργάνωση Σύνταγμα Άμπου Ομαράχ ανακοίνωσε ότι εντάσσεται στην οργάνωση “ομπρέλα” της Αλ Κάιντα στη Συρία, στην Ταχρίρ Αλ Σαμ.
Το Σύνταγμα Άμπου Ομαράχ είχε απομείνει με μερικές εκατοντάδες ενόπλους και ήταν στο όριο της αυτοδιάλυσής του μέχρι που αποφάσισε να τεθεί υπό τις εντολές της Αλ Κάιντα.
Η συγκεκριμένη οργάνωση έχει κατηγορηθεί από τη Διεθνή Αμνηστία για εγκλήματα πολέμου, όπως ο βομβαρδισμός με χημικά της κουρδικής συνοικίας Σεΐχ Μακσούντ στην πόλη του Χαλεπιού πέρσι.
Πλέον η δύναμη της Αλ Κάιντα στη Συρία, που αρχικά ήταν γνωστή ως Μέτωπο Αλ Νούσρα, στη συνέχεια μετονομάστηκε σε Τζαμπχάτ Φάτεχ Αλ Σαμ και από τις αρχές του 2017 ονομάζεται Ταχρίρ Αλ Σαμ, αριθμεί 50.000 άνδρες.






















































