ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Προειδοποίηση Ερντογάν σε Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρο: Η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα θαλάσσια δικαιώματά της
Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το τουρκικό καθεστώς αντιμετωπίζει τους Κούρδους υπηκόους του όπως ακριβώς και εμάς τους Έλληνες πριν 200 χρόνια. Ως υποτελείς δίχως κανένα δικαίωμα.
Ένα νέο βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο δείχνει Τούρκους στρατιώτες να κατάσχουν εκατοντάδες πρόβατα και κατσίκια από Κούρδους βοσκούς στη νοτιοανατολική Τουρκία, με τη δικαιολογία ότι οι βοσκοί δεν είχαν κτηνοτροφικές άδειες.
Βεβαίως όπως θα δείτε προς το τέλος του βίντεο, το οποίο έχει αγγλικούς υπότιτλους, ένας Κούρδος βοσκός δείχνει τα χαρτιά της άδειάς του, αλλά αυτό δεν “συγκινεί” τους Τούρκους χωροφύλακες που βγήκαν να αρπάξουν τα κοπάδια της φτωχολογιάς.
Η Τουρκία μπορεί να παριστάνει στα τουρκικά σίριαλ το σύγχρονο κράτος, στην πραγματικότητα όμως είναι μια χώρα που ζει σε μια άλλη εποχή που για όλο τον πολιτισμένο κόσμο θεωρείται ξεπερασμένη.
Εικόνες σαν αυτές που θα δείτε εξηγούν γιατί πολλοί Κούρδοι πιάνουν τα όπλα και ανεβαίνουν στα βουνά.






















































