ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Προειδοποίηση Ερντογάν σε Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρο: Η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα θαλάσσια δικαιώματά της
Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου
Αλλάζει ρότα ο Μακρόν: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνομιλιών με τον Πούτιν, ελέω... Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε σε ομιλία του στο Μαϊάμι την ακύρωση της συμφωνίας που είχε καταλήξει η πρώην κυβέρνηση του προέδρου Ομπάμα με την κυβέρνηση της Κούβας για την αποκατάσταση σχέσεων Ουάσινγκτον και Αβάνας, χαρακτηρίζοντας την «φρικτή» και «λανθασμένη».
Όπως δήλωσε, η ακύρωση της συμφωνίας είναι άμεσης ισχύος.
Η ακύρωση της συμφωνίας ΗΠΑ – Κούβας, μια ιστορική απόφαση που υλοποιήθηκε επί προεδρίας του Μπαράκ Ομπάμα, θα επιφέρει εκ νέου απαγορεύσεις στα ταξίδια των Αμερικανών προς την Κούβα αλλά και θα βάλει στον πάγο τις επενδύσεις και τις συμφωνίες αμερικανικών επιχειρήσεων με την κουβανική διοίκηση.
«Με τη βοήθεια του Θεού θα πετύχουμε σύντομα μια ελεύθερη Κούβα» είπε ο Ντόναλντ Τραμπ στην ομιλία του.
Μάλιστα, ο Λευκός Οίκος κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να υποστηρίξει την απόφαση του Αμερικανού προέδρου να ανανεώσει τις απαγορεύσεις σε βάρος του κουβανικού κράτους και πως η προοπτική να βελτιωθούν στο μέλλον οι σχέσεις με την Αβάνα εξαρτώνται από το κατά πόσο η Κούβα θα κάνει αποφασιστικά βήματα προς τις πολιτικές και οικονομικές μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται.






















































