ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» - Κοινό αμυντικό αφήγημα με
Οι «Παράλληλοι Βίοι» ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα και ο «αποκεφαλισμός» στην «Αυγή»
Σφοδρή επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση: «Δεν είναι όλα επικοινωνία - Χωρίς αγρότες, δεν υπάρχει χώρα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέος απολογισμός από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στον πύργο Γκρένφελ του Λονδίνου ανεβάζει τον αριθμό των θυμάτων σε 81, ενώ, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Σκότλαντ Γιαρντ, άλλοι 255 άνθρωποι κατάφεραν να βγουν εκτός του φλεγόμενου κτιρίου και να σωθούν, έστω και με σοβαρά τραύματα.
Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της βρετανικής αστυνομίας, 350 άτομα κατοικούσαν τον Πύργο που παραδόθηκε εξ ολοκλήρου στις φλόγες. Επιβεβαιώθηκε πως 14 εξ αυτών βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή εκτός των διαμερισμάτων τους.
Η έρευνα που διεξήχθη, όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά, ήταν η μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ, συμπεριλαμβανομένου και υποθέσεις τρομοκρατικών χτυπημάτων. Ο αξιωματικός επισήμανε πως δεν έπρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο και πως η Βρετανία οφείλει να μην επιτρέψει την επανάληψη ανάλογου περιστατικού.























































