Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Απάντηση” στον Κιμ – Τι συμφώνησαν Τραμπ και Πρόεδρος της Νότιας Κορέας

“Απάντηση” στον Κιμ – Τι συμφώνησαν Τραμπ και Πρόεδρος της Νότιας Κορέας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας, Μουν Τζε-ιν και ο Αμερικανός ομόλογός του, Ντόναλντ Τραμπ, συμφώνησαν  στην άρση του ορίου βάρους των πυρηνικών κεφαλών που μπορεί να φέρουν οι νοτιοκορεατικοί πύραυλοι, έπειτα από τη νέα πυρηνική δοκιμή της Πιονγκγιάνγκ.

Αυτό ανακοίνωσε το προεδρικό γραφείο της Νοτίου Κορέας.

Με βάση την ισχύουσα συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Νότιας Κορέας, οι πυρηνικές κεφαλές της Σεούλ έχουν όριο βάρους 500 κιλά.

Οι δύο πρόεδροι προχώρησαν σε αυτή την απόφαση σε τηλεφωνική τους επικοινωνία, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Σεούλ, κατά την διάρκεια της οποίας συμφώνησαν επίσης ότι έχει έρθει η στιγμή για την επιβολή των πλέον αυστηρών κυρώσεων και την άσκηση πίεσης ενάντια στην Βόρεια Κορέα, σημειώνοντας ότι οι κυρώσεις θα επιδιωχθεί να επιβληθούν εντός των Ηνωμένων Εθνών.

Όπως υπογραμμίζεται, ανάμεσα στα μέτρα που θα πρέπει να εξεταστούν ενδελεχώς από τα Ηνωμένα Έθνη, είναι το μπλοκάρισμα της θαλάσσιας μεταφοράς πετρελαίου προς την Βόρεια Κορέα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλλάζει ρότα ο Μακρόν: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνομιλιών με τον Πούτιν, ελέω… Τραμπ

Το Ισραήλ απορρίπτει τη συμμετοχή της Τουρκίας στη σταθεροποιητική δύναμη της Γάζας, δηλώνει ο Παλαιστίνιος πρεσβευτής στη Μόσχα

Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35

Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη

Ο Ζελένσκι αφού πήρε 90 δισ. από την Ε.Ε. την απαξιώνει: «Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr