ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Προειδοποίηση Ερντογάν σε Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρο: Η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα θαλάσσια δικαιώματά της
Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ασυνόδευτος πρόσφυγας που έφτασε στην Γερμανία την άνοιξη του 2016 είναι ο 15χρονος Αφγανός που τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι μια συνομήλική του Γερμανίδα, σε σούπερ μάρκετ της πόλης Κάντελ, στη Ρηνανία-Παλατινάτο. Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, οι δύο έφηβοι διατηρούσαν δεσμό, τον οποίο διέκοψε η κοπέλα πριν από λίγες εβδομάδες.
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του εισαγγελέα, ο νεαρός, μετά την διακοπή της σχέσης, είχε απειλήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα «τακτοποιήσει» την πρώην φίλη του, ενώ οι γονείς της είχαν προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία σε βάρος του. Ο 15χρονος ήταν ήδη γνωστός στις αρχές, από κάποια συμπλοκή στο σχολείο του.
Χθες οι δύο έφηβοι συναντήθηκαν κατά πάσα πιθανότητα τυχαία στον δρόμο. Ο νεαρός ακολούθησε την κοπέλα στο κατάστημα και αφού διαπληκτίστηκε μαζί της, της κατάφερε επανειλημμένα χτυπήματα με μαχαίρι μήκους 20 εκατοστών. Η 15χρονη υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά της στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης συνελήφθη με την βοήθεια περαστικών.






















































