Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στα Σκόπια την Κυριακή ο Γιούνκερ – Θα δει Ζάεφ και Ιβάνοφ

Στα Σκόπια την Κυριακή ο Γιούνκερ – Θα δει Ζάεφ και Ιβάνοφ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ θα ξεκινήσει τη βαλκανική περιοδεία του την ερχόμενη Κυριακή  με επίσκεψη στα Σκόπια, στην οποία θα επισκεφθεί και τις έξι χώρες των Δυτικών Βαλκανίων μέχρι την 1η Μαρτίου.

Ο πρόεδρος της Κομισιόν θα συνοδεύεται από την Ύπατο Εκπρόσωπο για την Εξωτερική Πολιτική της ΕΕ, Φεντερίκα Μογκερίνι και τον Επίτροπο Διεύρυνσης, Γιόχανες Χαν.

Τα Σκόπια έχουν, μέχρι στιγμής, επιβεβαιώσει συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ και τον πρόεδρο Γκιόργκι Ιβάνοφ, αλλά δεν αποκλείονται και άλλες.

Ο εκπρόσωπος του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η επερχόμενη επίσκεψη στην περιοχή αντανακλά το ανανεωμένο ενδιαφέρον και η δυναμική που θέλει να φέρει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Η περιοδεία στα Δυτικά Βαλκάνια από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη στη Βουλγαρία, η οποία επί του παρόντος προεδρεύει στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία

Αγροτική εξέγερση στις Βρυξέλλες – Οργισμένοι αγρότες πολιόρκησαν το Ευρωκοινοβούλιο

Levantine Greeks Brief European Parliament on the Plight of Syrian Christians

Έλληνες της Συρίας στο Στρασβούργο για την Προστασία των Χριστιανών της Ανατολής

Το Βέλγιο μπλοκάρει δάνειο 210 δισ. ευρώ στην Ουκρανία από τα «παγωμένα» ρωσικά κεφάλαια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr