ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θρήνος στη Ρόδο: Πέθανε βρέφος 1,5 ετών από κτύπημα

Θρήνος στη Ρόδο: Πέθανε βρέφος 1,5 ετών από κτύπημα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρέφος, Ρόδος, Ρομά (Αθίγγανοι ή Γύφτοι),

Χωρίς τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου, ένα βρέφος ενάμιση ετών, το οποίο όπως διαπιστώθηκε ήταν νεκρό.

Περίπου στις 3 το μεσημέρι ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ για την διακομιδή του άτυχου αγοριού από τον καταυλισμό των Ρομά στο Καρακόνερο, στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Μόλις το παιδί έφτασε στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των συγγενών του οι οποίοι απομακρύνθηκαν από τον χώρο με παρέμβαση της αστυνομίας.

Τα πρώτα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές κάνουν λόγο για κτύπημα του βρέφους από ηλεκτρική συσκευή (τηλεόραση) το οποίο και επέφερε τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την αστυνομία, ενώ έχει ενημερωθεί και η αρμόδια Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Νεκρό βρέφος 15 μηνών – Στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του

Εξαρθρώθηκε σπείρα Ρομά για τηλεφωνικές απάτες – Τους πρόδωσε η επίδειξη της λείας τους στα κοινωνικά δίκτυα

Ο λαγοκέφαλος απειλεί τις ελληνικές θάλασσες – Οι ψαράδες της Ρόδου στην πρώτη γραμμή της μάχης

Δολοφονία 11χρονου στο Μενίδι: Επεισόδια στην Ευελπίδων – «Τον σκοτώσαμε; Καλά του κάναμε»

Κόντρα Λατινοπούλου-Παϊτέρη στον «αέρα» με απίστευτες ατάκες: «Αν τη δείτε καλά θα δείτε ότι έχει γύφτικη ομορφιά» (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr