Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι ΗΠΑ ανοιχτά κατά του γερμανορωσικού αγωγού Nord Stream 2 – Σκληρές δηλώσεις από Τίλερσον

Οι ΗΠΑ ανοιχτά κατά του γερμανορωσικού αγωγού Nord Stream 2 – Σκληρές δηλώσεις από Τίλερσον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Ρεξ Τίλερσον, δημόσια αποδοκίμασε τα γερμανορωσικά σχέδια για την κατασκευή του υποθαλάσσιου αγωγού Nord Stream 2, χαρακτηρίζοντας τον αγωγό απειλή για την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης.

Την αντίθεση των ΗΠΑ στον σχεδιαζόμενο αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream 2, ο οποίος θα συνδέσει τη Ρωσία και τη Γερμανία, εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον καθώς όπως είπε θα υπονομεύσει την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης.

«Όπως και η Πολωνία, οι Ηνωμένες Πολιτείες αντιτίθενται στον αγωγό Nord Stream 2.

»Θεωρούμε ότι υπονομεύει τη συνολική ενεργειακή ασφάλεια και σταθερότητα της Ευρώπης», δήλωσε ο Τίλερσον στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Βαρσοβία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νετανιάχου αξιοποίησε την Τριμερή Σύνοδο Ισραήλ-Ελλάδας-Κύπρου για να στείλει προειδοποίηση στην Τουρκία

Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ

Χριστοδουλίδης και Νετανιάχου συζήτησαν για εξοπλιστικά, ενέργεια, διασυνδεσιμότητα, ασφάλεια και ανθεκτικότητα

Κοινή Διακήρυξη Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ: «Συμφωνούμε να ενισχύσουμε τη τρέχουσα τριμερή συνεργασία μας στους τομείς ασφάλειας, άμυνας και στρατιωτικού χαρακτήρα»

Ο Νετανιάχου προειδοποίησε το Ιράν: «Οποιαδήποτε ενέργεια κατά του Ισραήλ θα λάβει πολύ αυστηρή απάντηση»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr