Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν… πέντε τζιχαντιστές στην Κομπάνι(!)

Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν… πέντε τζιχαντιστές στην Κομπάνι(!)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Χιλιάδες τζιχαντιστές με δεκάδες άρματα μάχης πολιορκούν την κουρδική πόλη Κομπάνι στα σύνορα Συρίας και Τουρκίας. Το Ισλαμικό Κράτος θέλει πάση θυσία να καταλάβει το προπύργιο των Κούρδων αριστερών ανταρτών, με την συνοριακή πόλη να βρίσκεται λόγω της επικής αντίστασης των υπερασπιστών της στο επίκεντρο του πολέμου στη Συρία.

Οι Αμερικανοί και οι σύμμαχοί τους Άραβες, που βομβαρδίζουν στον… γάμο του καραγκιόζη, όλο και ξεχνάνε να ρίξουν και καμιά βόμβα στους τζιχαντιστές έξω από την Κομπάνι, μήπως και ανακουφίσουν τους Κούρδους που πολιορκούνται εδώ και 20 ήμερες. Ή μάλλον έριξαν μια βόμβα, τα ξημερώματα του Σαββάτου και σκότωσαν -έρχονται οι τρομακτικές απώλειες- πέντε τζιχαντιστές. Σε σημείο να αναρωτιέται κανείς εάν οι ΗΠΑ βομβαρδίζουν το Ισλαμικό Κράτος με βόμβες και πυραύλους ή με… στρακαστρούκες.

Στην απορία γιατί οι Αμερικανοί δεν χτυπάνε τα τανκς των τζιχαντιστών που σφυροκοπάνε την Κομπάνι, το οποίο τίθεται και από τον διεθνή Τύπο πλέον, απάντηση καμιά δεν δίδεται. Και τι να πουν δηλαδή, ότι τα έχουν συμφωνημένα με τον Ερντογάν και ότι παίζουν δεκάδες παράλληλα παιχνίδια και σενάρια με αφορμή το Ισλαμικό Κράτος. Πάντως, μόνο εντελώς ανίδεοι περί των στρατιωτικών και πολεμικών επιχειρήσεων πείθονται πλέον ότι οι ΗΠΑ του Ομπάμα διεξάγουν κάποιο σοβαρό εναέριο πόλεμο ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος. Κανονικά θα έπρεπε να τους είχαν αποτελειώσει, ειδικά γύρω από την Κομπάνι, αλλά για πολλούς λόγους δεν το κάνουν…

Επίσης, οι ΗΠΑ και οι Άραβες σύμμαχοί τους σκότωσαν ρίχνοντας βόμβες από ψηλά ακόμα 30 τζιχαντιστές κοντά στο Σαντάνι, στην επαρχία Χασακέ (βορειοανατολικά). Βεβαίως, αυτές τις πληροφορίες τις δίνει η ΜΚΟ Συριακό Παρατηρητήριο, που εδρεύει στο Λονδίνο και καμία εμπιστοσύνη δεν της έχουμε, διότι δεν είδαμε καμία ανακοίνωση των πολιορκημένων Κούρδων μέχρι στιγμής να επιβεβαιώνει ότι οι “Σύμμαχοι” χτύπησαν τις συμμορίες που τους πολιορκούν.

Διαβάστε σχετικά:
1. Οι ΗΠΑ κοροϊδεύουν ότι πολεμάνε το Ισλαμικό Κράτος – Διάβασε γιατί!
2. Πολιορκία Κομπάνι: Οι ΗΠΑ δεν βομβαρδίζουν το Ισλαμικό Κράτος

ΔΕΙΤΕ εδώ ΖΩΝΤΑΝΑ – LIVE STREAM την πολιορκία της Κομπάνι – Κάμερα από την τουρκική πλευρά των συνόρων

Δείτε και πρόσφατο βίντεο από την πολιορκία:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Έψηνε μπιφτέκια στα McDonald’s και έτσι έγινε «κατά λάθος» εκατομμυριούχος

Μακελειό στη Μόσχα: «Η Ρωσία ήξερε εδώ και ένα μήνα για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση», λέει το Κίεβο

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Σταμάτησαν οι έρευνες – Οι έξι αγνοούμενοι θεωρούνται νεκροί

ΗΠΑ: Έξι αγνοούμενοι στη Βαλτιμόρη από κατάρρευση γέφυρας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr