ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Διπλωματικό θρίλερ στη Δαμασκό: Διέκοψαν ξαφνικά τον Φιντάν και οι αντιδράσεις της Άγκυρας
ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι «πανηγυρίζουν» επειδή η «Νέα Αριστερά» του Χαρίτση εναντιώνεται στη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Νεκρός ο φιλότουρκος νεο-οθωμανός στρατηγός της Δυτ. Λιβύης - Θεωρίες συνομωσίας για σαμποτάζ
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Η Ρωσία διεξάγει υβριδικό πόλεμο με drones και κατά της Τουρκίας
Ο Μπ. Νετανιάχου διακήρυξε τη Συμμαχία των Αρχαίων Εθνών: «Η Ιερουσαλήμ και η Αθήνα είναι τα θεμέλια»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων, άφησε η Υφυπουργός Οικονομικών. Αύριο αναμένονται οι σχετικές αποφάσεις, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ η Κατερίνα Παπανάτσιου καθώς λίγες μέρες πριν από την εκπνοή της αρχικής προθεσμίας, περίπου 2 εκατομμύρια φορολογικές δηλώσεις δεν έχουν υποβληθεί, ενώ -όπως είπε- υπάρχουν κατηγορίες φορολογουμένων, όπως οι αγρότες, που για αντικειμενικούς λόγους δεν κατέστη δυνατόν να υποβάλλουν έγκαιρα τη δήλωσή τους.
Σ ό,τι αφορά στα ανασφάλιστα αυτοκίνητα, δήλωσε ότι έχει υπογραφεί η παράταση για την τακτοποίησή τους, ενώ μετά τις 14 Ιουλίου που λήγει η προθεσμία θα επιβληθούν μειωμένα πρόστιμα.
Χωρίς καμία περικοπή, θα καταβληθεί στις 30 Ιουνίου, το επίδομα θέρμανσης, είπε η κ. Παπανάτσιου, η οποία εξέφρασε την ικανοποίησή της και για την πορεία εσόδων, καθώς το πρώτο 5μηνο του έτους παρουσιάζεται πλεόνασμα 17,9 δισ ευρώ αυτό μεταφράζεται σε 1,27% πάνω από τους στόχους του προϋπολογισμού.
Η υφυπουργός Οικονομικών ανέφερε επίης ότι η διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με το TAXIS θα είναι το επόμενο βήμα κατά της φοροδιαφυγής μετά το POS, ωστόσο όπως είπε προηγείται η ηλεκτρονική φορολόγηση και μετά η διασύνδεση των ταμειακών μηχανών κάτι που θα δρομολογηθεί από το Σεπτέμβριο. Τέλος πρόσθεσε ότι αναμένονται αλλαγές και στον ΕΝΦΙΑ ως το τέλος του έτους σύμφωνα με τις εξαγγελίες της κυβέρνησης






















































