ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ALPHA, Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, Δημήτρης Κοντομηνάς, Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, Φοροδιαφυγή,

















































Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου
Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ποινική δίωξη για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος τους επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά, μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων και της διασταύρωσης στοιχείων από τις ενοποιημένες λίστες φοροδιαφυγής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ποινική δίωξη αφορά χρηματικό ποσό περίπου 48 εκατομμυρίων ευρώ που έχει καταλογιστεί αρχικά και φαίνεται να προέκυψε ως διαφορά μεταξύ καταθέσεων και δηλωθέντων εισοδημάτων του κ. Κοντομηνά για την περίοδο 2006-2008.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο ισχυρός άνδρας του Alpha προσήλθε ενώπιον των εισαγγελέων και αρνήθηκε την διάπραξη αξιόποινης πράξης.
Ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχε προσφύγει και στην Διεύθυνση Επίλυση Διαφορών (Δ.Ε.Δ.) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων προκειμένου να προσβάλλει τις πράξεις που εκδόθηκαν σε βάρος του από την Φορολογική Διοίκηση, ωστόσο ο επανέλεγχος δεν κατέληξε σε διαφορετικό αποτέλεσμα.
Μετά και από αυτή την εξέλιξη η Εισαγγελία Πρωτοδικών προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης, ενώ η δικογραφία έχει ήδη διαβιβαστεί σε ειδικό ανακριτή.






















































