ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
Παύλος Ασλανίδης: Η Μαρία Καρυστιανού «έπεσε στην παγίδα των δημοσκοπήσεων και φούσκωσαν τα μυαλά της»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μπορεί να μην είναι διαρκώς στην πρώτη γραμμή και στα τηλεοπτικά παράθυρα, ωστόσο το ίδιο το Eurogroup επιβεβαίωσε το έργο που έχει φέρει εις πέρας.
Ο λόγος για τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας, Αλέξη Χαρίτση, υπεύθυνο μεταξύ άλλων και για τη διαχείριση του ΕΣΠΑ και των κοινοτικών κονδυλίων.
Στην απόφαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης όπως φαίνεται ο κ. Χαρίτσης βαθμολογήθηκε με… άριστα 10.
«The Eurogroup also commends Greece and the European Commission for the exceptional mobilisation of EU Funds to boost investment in support of jobs and growth since July 2015, for a total amount of nearly EUR 11 bn», αναφέρει το Eurogroup, πιστώνοντας στην Αθήνα την “εξαιρετική ενεργοποίηση των ευρωπαϊκών πόρων για την ώθηση των επενδύσεων και την υποστήριξη θέσεων εργασίας και ανάπτυξης, σχεδόν 11 δισεκατομμυρίων ευρώ”.























































