Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε πώς ο Ερντογάν εξευτελίζει τους Τούρκους στρατηγούς

Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε πώς ο Ερντογάν εξευτελίζει τους Τούρκους στρατηγούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το τουρκικό πρακτορείο ANADOLU ανάρτησε βίντεο στον λογαριασμό του στο Twitter όπου δείχνει συλληφθέντες ανώτατους Τούρκους αξιωματικούς (στρατηγούς) να εξευτελίζονται από την Αστυνομία που είναι πιστή στον Ερντογάν.

Οι Τούρκοι στρατηγοί και αξιωματικοί προσέρχονται για ανάκριση δεμένοι πισθάγκωνα και σκυμμένοι, στην απόλυτη εξευτελιστική στάση σώματος, ενώ τους σέρνουν στην κυριολεξία αστυνομικοί.

Πολλοί από αυτούς έχουν ξυλοκοπηθεί, φέρουν τραύματα στα πρόσωπά τους. Μεταξύ τους, με μπαταρισμένο το αφτί, και ο πρώην αρχηγός της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας Ακίν Οζτούρκ (Akın Öztürk), ο οποίος κατηγορείται ως ο “εγκέφαλος” του πραξικοπήματος.

Υπεύθυνη για τη φύλαξή τους είναι η τουρκική αντιτρομοκρατική. Όλοι οι γαλονάδες ήταν ξυπόλητοι με τα χέρια δεμένα πίσω.

Με τις εικόνες αυτές, του απόλυτου εξευτελισμού των “πασάδων” της Άγκυρας, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποδομεί όλο το κεμαλικό κοσμικό κράτος.

Πρόκειται, φυσικά, για μια σύγκρουση μεταξύ της εθνικιστικής κεμαλικής ακροδεξιάς και της ισλαμοφασιστικής ακροδεξιάς του Ερντογάν. Η τελική αναμέτρηση μεταξύ δύο κόσμων που δεν χωράνε από ό,τι φαίνεται και οι δύο στην Τουρκία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

26/3/1919 Εφημερίς «ΕΠΟΧΗ»: «Κάθε πόθος που πνίγεται με την βίαν και με την αγριότητα, ριζώνει βαθύτερα εις την ψυχήν του λαού»

Ο Ερντογάν απείλησε να στείλει στον Αλλάχ τον Νετανιάχου: «Ο Κύριός μας να τον κάνει να υποφέρει»

Ο Μπαχτσελί ζήτησε από τον Ερντογάν να μείνει πρόεδρος της Τουρκίας για πάντα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr