Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι τζιχαντιστές μεταφέρουν ανθρώπους σε νοσοκομεία στην Τουρκία και τους αφαιρούν τα όργανα

Οι τζιχαντιστές μεταφέρουν ανθρώπους σε νοσοκομεία στην Τουρκία και τους αφαιρούν τα όργανα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η εμπορία ανθρωπίνων οργάνων από τους τζιχαντιστές, όργανα που αφαιρούνται από ετοιμοθάνατους ή τραυματίες ή ακόμα και από ομήρους, συνεχίζεται ως μία από τις πηγές χρηματοδότησης της τρομοκρατίας.

Σύμφωνα με τον Χοσεΐν Νουφέλ, γενικό διευθυντή του γραφείου του Δικαστή Ερευνών της Συρίας, “τα όργανα χιλιάδων Σύρων πολιτών πωλήθηκαν στις διεθνείς μαύρες αγορές τα τελευταία έξι χρόνια”.

Οι προαναφερθείσες πληροφορίες επιβεβαιώνονται από τη μόνιμο κάτοικο της Συρίας, Λίλι Μάρτιν, η οποία σχολίασε σε μια ανάρτηση στο Facebook που αναμεταδίδει το AhlulBayt News Agency:

“Η αφαίρεση ανθρωπίνων οργάνων και η πώλησή τους για χρήματα δεν απαγορεύεται στην Τουρκία. Ο μεγαλύτερος αριθμός ανθρωπίνων οργάνων που αφαιρούνται στην Τουρκία γίνεται από τους τρομοκράτες, που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ. Οι τρομοκράτες μεταφέρουν τραυματισμένους ή απαχθέντες Σύρους στην Τουρκία και αντί να τους σώσουν προσφέροντάς τους ιατρική περίθαλψη, επιστρέφουν στη Συρία νεκροί με την εξήγηση ότι πέθαναν κατά τη διάρκεια της εγχείρισης και δεν μπόρεσαν να σωθούν. Ωστόσο, πάντα έχουν ξεκάθαρα σημάδια ότι τους αφαιρέθηκαν όργανα. Σε πολλές περιπτώσεις αφαιρούνται τα μάτια. Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από επιζήσαντες του Χαλεπιού, που τώρα βρίσκονται στη Λαττάκεια [Λαοδίκεια]”.

Στις κατηγορίες για εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων εμπλέκονται και οι “διασώστες” που ονομάζονται “Λευκά Κράνη”, οι οποίοι όπως έχει αποδειχθεί σχετίζονται με την Αλ Κάιντα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αυστραλία: Προφυλακιστέοι επτά τζιχαντιστές του ISIS – Σχεδίαζαν νέα σφαγή στην παραλία Μπόνταϊ

Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα… που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»

ΟΗΕ: Η Γάζα δεν ταξινομείται πλέον σε κατάσταση λιμού

Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν

Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία – Ήττα για την Τουρκία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr