Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Η Τουρκία δεν θα κάτσει θεατής” στην Κύπρο είπε ο Ερντογάν – Αλήθεια; Τι θα κάνει δηλαδή;

“Η Τουρκία δεν θα κάτσει θεατής” στην Κύπρο είπε ο Ερντογάν – Αλήθεια; Τι θα κάνει δηλαδή;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για αδιάλλακτη στάση κατηγορεί την ελληνοκυπριακή πλευρά στο Κραν Μοντανά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε μήνυμά του για την επέτειο της τουρκικής εισβολής, και αναφέρει ότι η Τουρκία «δεν θα μείνει θεατής, αφήνοντας τους Τουρκοκύπριους επ’ άπειρον θύματα της μη λύσης και καταδικασμένους σε περιορισμούς».

Στο μήνυμά του προς τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί για την επέτειο της τουρκικής εισβολής, ο Τούρκος πρόεδρος υποστηρίζει ότι «οι Τουρκοκύπριοι απέδειξαν με κάθε ευκαιρία τη δέσμευσή τους για λύση και, παρά τους άδικους και παράνομους περιορισμούς στους οποίους έμειναν καταδικασμένοι είχαν τη θέληση, την αποφασιστικότητα και τη δύναμη να ξεπεράσουν το κάθε εμπόδιο με δημοκρατικές αξίες, συνείδηση αλληλεγγύης και αποφασιστικότητα».

Ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε ακόμα ότι το τελευταίο παράδειγμα είναι στο πλαίσιο των καλών υπηρεσιών του ΓΓ του ΟΗΕ για δίκαιη, μόνιμη και περιεκτική λύση:

«Στη στάση καλής θέλησης και ειλικρίνειας που επιδείξαμε αυτήν την περίοδο, η ελληνοκυπριακή πλευρά ανταποκρίθηκε με αδιάλλακτη στάση.

»Δυστυχώς, γι’ αυτό το λόγο κατέληξε χωρίς αποτέλεσμα η Διάσκεψη για το Κυπριακό που πραγματοποιήθηκε στο Κραν Μοντανά της Ελβετίας ξανά και δεν επιτεύχθηκε λύση στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων».

Πλέον, αναφέρει, «κανένας δεν πρέπει να περιμένει ότι η Τουρκία θα μείνει θεατής, αφήνοντας θύμα τον τουρκοκυπριακό λαό επ’ άπειρον σε μη λύση και καταδικασμένους στους περιορισμούς που δεν έχουν καμία βάση δικαίου».

Ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρει ακόμη ότι «η Τουρκία, όπως έχει πράξει μέχρι σήμερα, θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους Τουρκοκύπριους και θα στηρίζει την “ΤΔΒΚ” (ψευδοκράτος) και την ασφάλεια τόσο για την Κύπρο όσο και για την ειρήνη, την ελευθερία και τη σταθερότητα της Ανατολικής Μεσογείου».

Πέρα από τα συνηθισμένα “λόγια του αέρα”, έχει να μας εξηγήσει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πώς το υπό κατάρρευση χαλιφάτο του δεν θα παραμείνει θεατής;

Ένα σχόλιο για τις κυρώσεις που του επέβαλλε η Γερμανία έχει να κάνει; [διαβάστε εδώ].

Για την οργή των Αμερικανών εξαιτίας της προδοσίας που διέπραξαν οι υπηρεσίες του μήπως; [διαβάστε εδώ].

Πραγματικά Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, νομίζεις ότι είσαι σε θέση να απειλείς;

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

26/3/1919 Εφημερίς «ΕΠΟΧΗ»: «Κάθε πόθος που πνίγεται με την βίαν και με την αγριότητα, ριζώνει βαθύτερα εις την ψυχήν του λαού»

Ο Ερντογάν απείλησε να στείλει στον Αλλάχ τον Νετανιάχου: «Ο Κύριός μας να τον κάνει να υποφέρει»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr