ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το φλέγον ζήτημα των ημερών που αφορά ενδεχόμενο δημοψήφισμα για τη «μικρή ΔΕΗ» σχολίασε ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης μιλώντας στο Mega.
Ο κ. Βορίδης εξέφρασε την άποψη ότι συνάθροιση των ψήφων μπορεί να υπάρξει μόνο εφόσον είναι ταυτόσημα τα αιτήματα των κομμάτων ως προς τον προσδιορισμό του περιεχομένου του δημοψηφίσματος και τόνισε πως δεν είναι «καθόλου βέβαιος» ότι θα υπάρξει τέτοιο κοινό αίτημα για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη «μικρή ΔΕΗ» καθώς «ακούγεται» ότι εκτός από διαφορετικό σκεπτικό, τα κόμματα θα θέσουν και διαφορετικό αίτημα.
Έφερε ως παράδειγμα μάλιστα τη ΔΗΜΑΡ, η οποία όπως τόνισε, δεν θέτει συνολικό ζήτημα ιδιωτικοποιήσεων, αλλά διαφωνεί με τη διαδικασία που ακολουθείται στη συγκεκριμένη περίπτωση της ΔΕΗ.
«Πολύ φασαρία για το τίποτα» πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας, σημειώνοντας ότι ακόμα και εφόσον γινόταν συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής, θα καταψηφιζόταν το αίτημα για διεξαγωγή δημοψηφίσματος, καθώς απαιτούνται 180 ψήφοι.
«Είναι ένα επικοινωνιακό νταβαντούρι ακόμα, από αυτά που μας έχει συνηθίσει η αξιωματική αντιπολίτευση», τόνισε ο κ. Βορίδης ενώ πρόσθεσε πως «δε μπορεί να σταματήσει» ο συγκεκριμένος τρόπος ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ.
























































