ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής - Η κατάσταση της υγείας του
Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας
Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε πολύ στενό κύκλο με μόλις τριάντα καλεσμένους βάφτισαν την κόρη τους το απόγευμα του Σαββάτου η δημοσιογράφος Ράνια Τζίμα και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της πρώτης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.
Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Μπραχάμι, σε μία λιτή τελετή, καθώς δεν υπήρχε καθόλου στολισμός του χώρου. Στον Ιερό Ναό βρίσκονταν μόνο η κολυμπήθρα, τα βαφτιστικά και οι μπομπονιέρες.
Τη νεοφώτιστη, που πήρε το όνομα Ελένη, βάφτισαν τρεις φίλες του ζευγαριού. Η μία εξ αυτών είναι η γνωστή παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Σκάι, Εύα Αντωνοπούλου.
Το 2016 μάλιστα η δημοσιογράφος πάντρεψε μαζί με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Αρκουμανέα, το ζευγάρι, στο δημαρχείο της Αθήνας.






















































