ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κυνηγάνε το Ισλαμικό Κράτος στα Σκόπια – Μεγάλη αντιτρομοκρατική επιχείρηση

Κυνηγάνε το Ισλαμικό Κράτος στα Σκόπια – Μεγάλη αντιτρομοκρατική επιχείρηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που σχετίζονται με την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος βρίσκεται σε εξέλιξη στα Σκόπια.

“Στόχος της επιχείρησης είναι η σύλληψη μεμονωμένων ατόμων, για τα οποία υπάρχουν υποψίες ότι συμμετέχουν σε παραστρατιωτικούς σχηματισμούς στη Συρία και άλλες περιοχές, όπου υπάρχουν ένοπλες συρράξεις” δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών των Σκοπίων Ιβάν Κότεβσκι στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ΜΙΑ.

Πρόσθεσε δε, ότι αναζητούνται και άτομα που στρατολογούν πολίτες της χώρας για να πολεμήσουν στη Συρία.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης ειδικές μονάδες της αστυνομίας διεξάγουν έρευνες στα Σκόπια, τη Στρούγκα, το Κουμάνοβο, το Τέτοβο και το Γκόστιβαρ.

Σύμφωνα με το σκοπιανό σάιτ Telegraf.mk, μεγάλη αντιτρομοκρατική επιχείρηση διεξήχθη και στο τζαμί Τουτουνσούζ (Tutunsuz) στην πόλη των Σκοπίων.

Πρόκειται για έναν από τους τόπους συγκεντρώσεως τζιχανιστών που επέστρεφαν από τα μέτωπα της Μέσης Ανατολής.

“Αναζητάτε τους άνδρες με τα μούσια; Περνάνε από αυτούς τους δρόμους συνέχεια. Το τζαμί Τουτουνσούζ είναι το σημείο συνάντησής τους”, είπε ένα κάτοικος της περιοχής στο Telegraf.

Φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο σκοπιανό σάιτ από το εσωτερικό του τζαμιού, μετά την έρευνα των Αρχών, δείχνουν ότι δεν συνέβη κανένα βίαιο περιστατικό κατά την έφοδο της Αντιτρομοκρατικής.

tzami_skopia

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σε τροχιά σύγκρουσης Ρούμπιο και Τραμπ: «Τρελοί ισλαμιστές» η νέα ηγεσία του Ιράν

Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»

Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία – Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ

Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) χρησιμοποιεί κρυπτονομίσματα για να συντηρήσει τα δίκτυά του στη Συρία

Σε ισχύ η νέα εκεχειρία Ισραήλ-Χεζμπολάχ με μεσολάβηση ΗΠΑ και Κατάρ – Επιμένει για «ελευθερία δράσης» ο ισραηλινός στρατός

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr