ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΗΠΑ: Οργή στο Κογκρέσο για τις εξοπλιστικές «δουλίτσες» Τραμπ με Ερντογάν
Ο Τραμπ εξετάζει την πώληση F-35 στον Ερντογάν - Το Ισραήλ αντιδρά
Σε τροχιά σύγκρουσης Ρούμπιο και Τραμπ: «Τρελοί ισλαμιστές» η νέα ηγεσία του Ιράν
Η Αστυνομία προειδοποιεί για ιστοσελίδα-απάτη μέσω της οποίας κλέβουν τραπεζικούς λογαριασμούς
Αλέξης Τσίπρας: Στόχος η νίκη της δημοκρατικής παράταξης και της ίδιας της Δημοκρατίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαστάσεις έχει πάρει στην Αλβανία η είδηση ότι μια τράπεζα που δραστηριοποιείται στη χώρα κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Ο λόγος για την αυστριακή «Raiffeisen Bank».
Οι μετοχές της εν λόγω τράπεζας έχουν χάσει το 12% της αξίας τους από τις 5 Μαρτίου, όταν ξέσπασε η υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος.
Όπως γράφει το αλβανικό «Politiko», επικαλούμενο τον βρετανικό «The Economist», η τράπεζα κατηγορείται για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
Στην Αλβανία ήδη υπάρχει μεγάλο ζήτημα με το ξέπλυμα μαύρου χρήματος από ναρκωτικά, πορνεία και άλλες εγκληματικές επιχειρήσεις.
Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχουν σοβαρές κατηγορίες για συνεργασία της αλβανικής μαφίας και με τους τζιχαντιστές.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ευρωπαϊκές τράπεζες εμπλέκονται σε ταμειακές ροές από τη Danske Bank, μια δανέζικη τράπεζα, που συμμετείχε σε ένα μεγάλο σκάνδαλο πέρυσι σχετικό με νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, συγκεντρώνοντας δισεκατομμύρια δολάρια από ύποπτους πόρους που προέρχονται από τα πρώην σοβιετικά κράτη.























































